HCL.HR

Tvorci Journeyja najavili novu igru zvanu Sky, ekskluzivnu za Appleove uređaje

Zoran Žalac 12.09.2017.   •   2 komentara


Developeri igara Flow i Journey zamijenili su vjernost PlayStationu vjernošću iOS platformi za koju pripremaju casual igru zvanu Sky.

sky igra

Apple je prošle godine pri najavi novog iPhonea ugrabio privremenu ekskluzivu prvog pojavljivanja Super Maria na mobitelu. Ove godine tvrtka je otkrila kako surađuje s talentiranim timom thatgamecompany, tvorcima igara Flower i Journey. Njihova nova igra zvana Sky bit će ekskluzivna za iOS uređaje – Apple TV, iPad te iPhone.

Na prvi pogled radi se o igri koja uvelike sliči Journeyju. Opisana je kao “romantična društvena avantura” u kojoj se kao “djeca svjetla” borimo protiv tame paleći razne svijeće na nebu. Igru će istovremeno moći igrati do osam igrača, a bit će namijenjena casual publici te će se moći kontrolirati jednim prstom.

Izlazak igre rezerviran je za kraj 2017. godine.

Komentari (2)

  • Mixa

    13.09.2017 - 10:35

    Deluje opustajuce. Mislim da je bolje da su vernost Play Station-u zamenili za vernost Switch-a. Ovo bi bila odlicna ekskluziva za Switch.

  • Mila Grubisic

    08.11.2017 - 09:37

    Ko je još ču za gaming macbook-u dobro to postoji ali nije odlična ideja bolje bi bilo da je naprimer Za PS4 ili Switch pa čak i PC ali ne Apple je nova gaming kompanija.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?