HCL.HR

Spyro i Skylanderi dobit će seriju na Netflixu ove jeseni

Zoran Žalac 21.09.2016.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


Netflixova serija bazirana na Activisionovoj seriji igračaka imat će premijeru idućeg mjeseca, a otkrivena je i glumačka postava koja će likovima posuditi glasove.

skylanders-academy

Skylanders serijal nije baš prvi izbor za stariju gamersku publiku, ali je ovih dana jedini serijal u kojemu još možete vidjeti ikone PlayStationa kao što su Spyro i Crash. Ne znamo koliko će Spyro biti zanimljiv u obliku TV serije, ali i to ćemo uskoro doznati jer kreće prva sezona animirane serije Skylanders Academy.

Skylanders Academy rađen je u produkciji Neflixa, a premijeru će imati 28. 10. ove godine. Seriju je režirao Eric Rogers, scenarist uspješne Futurame, a glumačka postava vezana uz ovaj projekt uključuje glumce i poznate pjevače kao što su Justin Long (Spyro), Jonathan Banks (Eruptor), Norm McDonald (Glumshanks), Ashley Tisdale (Stealth Elf), Susan Sarandon te James Hetfield iz Metallice.

Druga sezona serije već je zakazana za 2017. godinu tako da Netflix već vjeruje u njezin uspjeh. A tko zna, možda se Spyri u nastavku pridruži i ranije spomenuti Crash Bandicoot.

Komentari (3)

  • don5pro

    21.09.2016 - 16:43

    Ja neznam zasto cu ja pogledati sve epizode ali vjerovatno hoću 🙂

  • Rekin

    21.09.2016 - 19:16

    Možda pogledam seriju 🙂

  • Negan

    21.09.2016 - 21:35

    Bacit cu oko na to, ali ne ocekujem nista pametno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?