HCL.HR

Skyrim će dobiti podršku za modove

Zoran Žalac 20.01.2011.   •   3 komentara


Bethesda je službeno potvrdila da će Skyrim podržavati modove, te da će službeni alat za kreaciju istih biti pušten u opticaj nakon izlaska same igre.

Tko god je igrao Morrowind, Oblivion ili Fallout 3 / New Vegas na PC platformi, zna koliko je snažna modding scena za te igre i koliko se odličnih modova može naći potpuno besplatno. Iako smo tu podršku za modove kod Bethesdinih igara uzeli kao uobičajenu stvar, spominjanjem prelaska nadolazećeg Skyrima na novi engine, postojala je mala neizvjesnost oko toga hoće li peti Elder Scrolls podržavati korisničke modifikacije. Srećom, neizvjesnost je uklonjena, a Bethesda je službeno potvrdila da će Skyrim podržavati modove, te da će službeni alat za kreaciju istih biti pušten u opticaj nakon izlaska same igre.

„Oduvijek smo bili impresionirani onime što je modding zajednica činila s našim alatima. Kao i u slučaju Morrowinda i Obliviona, planiramo stoga ponuditi Creation Kit svima koji žele modificirati Skyrim.“ – rečeno je na službenom forumu igre. Iako bismo mi željeli da igra bude savršena i da uopće ne trebamo nikakve modove, znamo da je takvo što zapravo nemoguće pa nas barem veseli informacija da ćemo ih u Skyrim ubacivati jednako lako kao i do sada.

Komentari (3)

  • Stormrage

    20.01.2011 - 14:08

    odlično, samo sam još to čekao
    nadam se da će modiranje biti jednako lako kao i u construction setu

  • Infidel72

    20.01.2011 - 18:41

    Super uvijek me veselilo sto ima kostruktivnih ljudi koji dobru sta dobru odlicnu igru obogate sa super modovima koji je cine jos boljom:)

  • fxp1990

    20.01.2011 - 21:11

    igra godine poslje ME3. Definitivno 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?