HCL.HR

Skyrim dobiva masivni 1.9 patch

nebel 05.03.2013.   •   1 komentara


Nova zakrpa za TES V: Skyrim ispravlja sedamdesetak propusta i bugova, a donosi i novu težinu igre te eliminira level cap za sve vještine.

Bethesda je danas najavila poveći patch za svoj The Elder Scrolls: Skyrim. Isti je odmah dostupan PC igračima u beta verziji preko Steama, dok će u konačnom izdanju i u izdanju za konzole stići krajem ovog mjeseca. Zakrpa će ispraviti oko sedamdesetak poznatih problema u igri (punu listu popravaka možete pogledati na službenom blogu), dodatno je optimizirati i donijeti dvije nove opcije.

Prva je tzv. Legendary težina koja nije detaljizirana, ali već otprilike možete zaključiti što od nje očekivati. Ako vam najviša Skyrimova težina nije bila dovoljna, a niste se okušavali u raznim modovima, evo prilike da potražite novi izazov. Zajedno s njim dolaze i Legendary skillovi kojima se uklanja level cap od stotinu na sve vještine.

Ipak, postoji kvaka kod njih. Da bi skill postao Legendary i maknuo restrikciju sa sebe, mora biti na 100-tom levelu, a potom se resetirati na 15-ti, pri čemu se gube i svi perkovi. Pomalo čudna odluka koja će zasigurno izazvati burne reakcije igrača, no kako do izlaska patcha ima još gotovo mjesec dana nije isključeno da bi Bethesda mogla promijeniti tu odluku.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?