HCL.HR

Skyrim isporučio 10 milijuna primjeraka

Duje Kozomara 16.12.2011.   •   3 komentara


Skyrim je do sada dućanima isporučen u više od 10 milijuna primjeraka, a tri puta je bolje prodavan od svih ostalih PC naslova. Respektabilno.

Zenimax je objavio kako je do sada isporučeno više od 10 milijuna primjeraka Elder Scrolls 5: Skyrima, što znači nekih 650 milijuna dolara potencijalne zarade. Kažemo “potencijalne”, jer treba ukazati na činjenicu da je riječ o isporučenom, a ne prodanom broju primjeraka, no jasno je kako i prodaja same igre ide odlično. Zapravo, vjerujemo kako bi prodaja mogla uskoro krenuti još malo bolje, jer ne sumnjamo da bi mnogi ispod svog božićnog drvca željeli pronaći upravo Skyrim. Zenimax je objavio i kako je igra u mjesec dana otkada je izašla tri puta bolje prodavana od svih drugih PC naslova, a trenutno drži i rekord za najbrže prodavanu igru u Steamovoj povijesti. Svaka čast momcima i curama iz Bethesde.

Komentari (3)

  • Zeus_CM

    16.12.2011 - 12:56

    developeri se žale na piratstvo, pa neka naprave ovako kvalitetan proizvod i zaradit će, a ne neki poluproizvod koji se pređe u 3 sata, a koštaju isto kao i skyrim koji se može igrat i 1000 sati. Naravno da nećeš kupovat te igre.

  • mihael00

    16.12.2011 - 13:07

    slažem se 😀

  • SuperGreenGamer

    16.12.2011 - 13:44

    Skyrim pa onda nagodinu Far Cry 3,Mass Effect 3 i Alan Wake stiže na PC. Muahahaha. Slažem se sa zeusom. Najlakše je pirate krivit kad je prodaja loša. Napravi kvalitetan proizvod i ljudi će kupovat. Još kad DLC za Skyrim stigne. Pa creation kit u siječnju i mnoštvo odličnih modova. Milina.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?