HCL.HR

Sljedeći mjesec kreće Black Ops 3 multiplayer beta za PS4

Gregor Stojev 09.07.2015.   •   2 komentara


Ako ste prednaručili novi Call of Duty: Black Ops 3, uskoro vam dolazi prilika da ga isprobate četiri mjeseca prije službenog izlaska.

Studio Treyarch putem Twittera je objavio kako će multiplayer beta za najnoviji Call of Duty: Black Ops 3 započeti sljedeći mjesec, točnije 19.8., i to ponajprije na PS4 konzoli.

Pravo na sudjelovanje u beti ostvaruju igrači s prednarudžbama Black Opsa 3 za PC, PS4 i XBO platforme, a PS3 i X360 verzije naizgled će izvisiti prilici.

Black Ops 3 u multiplayer uvodi novi sustav kretanja baziran na momentumu koji će igračima dozvoliti radnje poput uklizavanja i trčanja po zidovima. Više

Informacija o beti za PC i XBO trebale bi uskoro biti objavljene, no Black Ops 3 u punom izdanju službeno izlazi nešto kasnije ove godine – 6. studenog. Radujete li se ovoj prilici i jeste li i vi među igračima koji su već osigurali svoj primjerak igre? Javite nam niže u komentarima, odmah nakon što pogledajte multiplayer trailer prikazan po prvi put prošlog mjeseca uoči E3 sajma.

Komentari (2)

  • IwanF7X

    09.07.2015 - 16:15

    Black Ops 3 ne izlazi 6. prosinca nego 6. studenoga.

    • Ementaler

      @IwanF7X, 09.07.2015 - 16:45

      Istina, istina, ispravljeno je.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?