HCL.HR

Sljedeći mjesec Microsoft Gold pretplatnicima dijeli besplatne zombije

Stjepan Fikter 25.09.2015.   •   3 komentara


Malo televizijskih zombija, malo Prvog svjetskog rata u 2D perspektivi te Snake u takozvanom demo izdanju, zabavljat će Gold pretplatnike u studenom.

Mjesec listopad nam stiže za manje od tjedan dana pa je Microsoft odlučio predstaviti koje će besplatne naslove ponuditi sljedećeg mjeseca pretplatnicima Gold usluge njihovih konzola. Vlasnici Xbox Onea zabavljat će se s Telltaleovim zombijima u The Walking Dead, ali samo u prvoj sezoni. Suprotnost zombijima bit će rukom crtani pogled na Prvi svjetski rat u Valiant Hearts izdanju. Obje igre bit će dostupne od prvog dana idućeg mjeseca.

Što se tiče vlasnika starijeg Xboxa 360, oni će u prvoj polovici mjeseca moći besplatno preuzeti Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes. Ako je netko do sada sumnjao u Snakea i njegovu završnicu, ovo je odličan uvod u The Phantom Pain. Osim toga, Microsoft je također za drugi naslov koji će korisnici Xboxa 360 moći zaigrati pripremio The Walking Dead Season One s time da će se moći preuzeti od 16.10 pa sve do kraja mjeseca.

Zadovoljni ponudom? Sad čekamo vidjeti što nas očekuje na PlayStation Plusu u 10. mjesecu. Ostavljamo vas uz naše videe iz par igara koje ovdje spominjemo.

Komentari (3)

  • PugynhoAlmeira

    25.09.2015 - 12:06

    ma na psn-u ce zicer biti igre tipa ""cunga-lunga i huba-buba" u prijevodu smece neko od indie igara!

    • TheColossus

      @PugynhoAlmeira, 25.09.2015 - 15:14

      Bas to nazalost

  • almoustevil665

    25.09.2015 - 14:48

    Pa na PSN su već bile dve igre MGS i Valiant Hearts. I to odavno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?