HCL.HR

Sljedeći tjedan besplatno testirajte Rainbow: Six Siege prije izlaska

Igor Belan 19.11.2015.   •   1 komentara


Bliži se izlazak Rainbow Six: Siegea, a Ubisoft se sprema za jedan posljednji test – otvorenu betu u kojoj svi možete sudjelovati. Evo što ćete moći isprobati.

The Rainbow Six Siege open beta kreće 25.11. i završava 29.11., objavio je Ubisoft. Oni koji su upali u nedavnu zatvorenu betu dobit će pristup otvorenoj beti dan ranije, 24.11. iako nije još poznato u koje točno vrijeme.

U otvorenoj beti moći ćemo se igrati policajaca i kriminalaca na tri mape – Kanal, Hereford i House i to u tri različita moda. Dva od njih su PvP tipa (Bomb i Secure Area), a jedan je PvE mod zvan Disarm Bomb u kojemu 1 do 5 igrača (da, ovaj mod možete igrati i samostalno) pokušavaju kooperativno srediti grupu terorista na nekoj od dostupnih mapa.

Sve to moći ćete isprobati gledajući kroz virtualne oči četrnaestero različitih operativaca, odnosno klasa. No imajte na umu da je sve što ćete postići u otvorenoj beti tu samo za potrebe testiranja, vaš napredak neće se prebaciti u konačnu verziju igre kada bude dostupna 1. prosinca. Uz najavu otvorene bete Ubisoft je izbacio i novi trailer za igru naziva ‘Siege the Day’.

Komentari (1)

  • Patrik 10

    19.11.2015 - 20:19

    Kako da isprobam jel trebam code ili samo da skinem??sljedeći tjedan 🙁

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?