HCL.HR

Složite opaki gaming PC uz ova atraktivna NZXT kućišta

sponzorirani članak 25.07.2017.


Uz nekoliko kombinacija boja, profinjen i jednostavan dizajn, čeličnu konstrukciju i uvijek poželjan pleksi-prozor na boku, NZXT S340 serija kućišta u Mikronisu djeluje kao najbolja kupnja za novi gaming PC.

nzxt-kucista

Ako upravo slažete novi gaming stroj dobre su šanse da ćete zbog digitalnih rudara imati problema s traženjem grafičke kartice po normalnoj cijeni, no za kućište se ne morate previše brinuti. Neka od najpoželjnijih PC kućišta općenito dolaze iz NZXT-a, a u Hrvatskoj se kroz Mikronis po dobroj cijeni može nabaviti cijenjena serija NZXT S340. Riječ je o čeličnim kućištima atraktivnog iako minimalnističkog i čistog dizajna, izrađenih u kombinaciji od dvije boje.

nzxt-s340-red-black

Nama se najviše sviđa crveno-crni model NZXT-a S340 jer upravo takvu kombinaciju boja podsvjesno vežemo uz gaming, a dobra vijest za nas i istomišljenike je da je upravo taj model na malom popustu u Mikronisu u ovom trenutku. Crno-plava kombinacija je također vrlo lijepa (pogotovo uživo), no ako taj dašak crvene ili plave u inače većinski crnom kućištu ipak smeta vašem osjećaju za dizajn, uvijek se možete odlučiti za čisto crnu varijantu.

nzxt-s340-white-purple

Jedna od atraktivnijih kombinacija je svakako bijelo-ljubičasta koju smo imali prilike vidjeti uživo i moramo vam reći da na slici izgleda lošije nego u stvarnosti. Ono što ne vidite na slici je da se radi o fino lakiranoj i sjajnoj boji, bilo da pričamo o bijeloj ili ljubičastoj, a sama kombinacija je pun pogodak. Imamo osjećaj da NZXT s tim modelom kućišta više cilja na gamerice nego na gamere, no ako pitate nas, brkate muškarčine iz HCL-a, ne bismo se nimalo sramili upogoniti gaming stroj u takvom finom kućištu. Još ako je ostatak sobe ukrašen bijelim komadima pokućstva – ma dićeš bolje!

Sva kućišta iz S340 linije podržavaju ATX, microATX, miniITX matične te grafičke kartice do 340mm dužine, a nude i pogled na komponente kroz precizno izrezan i obrađen prozor na bočnoj stranici te hrpu pametno posloženog prostora za instalaciju čvrstih diskova, odnosno SSD-ova. Pritom skrivaju napajanje od znatiželjnih pogleda i nude više no dovoljno rupa da sakrijete kabele i pokažete svima koliko ste pedantni pri slaganju PC-ja.

Ako nikada niste složili vlastiti gaming PC, ovakvo pametno konstruirano kućište olakšat će vam taj posao, no cijenit će ga i iskusni igrači na pc building sceni. Ako pak spadate u tu ekipu koja ne zna gdje krenuti sa slaganjem kompa, ali bi ovog ljeta htjeli probati upravo to, dobar početak je ovaj naš video o igri PC Building Simulator, gdje ćete pohvatati osnove.

A ako planirate ubosti baš neko od ovih NZXT kućišta, u Mikronisu ćete ih nabaviti po dobroj cijeni, uz brzu i sigurnu dostavu iz Hrvatskih skladišta na vašu kućnu adresu i besplatnu zamjenu ako se kućište ošteti u transportu.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?