HCL.HR

Službeni alat za Fallout 4 modove stižu u 4. mjesecu

Zoran Žalac 23.02.2016.   •   2 komentara


Bethesda će službeni alat za modificiranje Fallouta 4 u PC verziji izbaciti u travnju, te očekuje da će prvi modovi na konzolama zaživjeti do sredine ove godine.

fallout-4-dlc

Fallout 4 već ima popriličnu zalihu korisnih modova na PC-u, ali oni ambiciozniji tek bi trebali uslijediti. Za to se pak čeka da ekipa iz Bethesde izbaci vlastiti alat za modificiranje igre, kako su i obećali. Danas doznajemo da će to učiniti između dva najavljena DLC paketa, Automatrona i Wasteland Workshopa; što znači negdje tijekom četvrtog mjeseca.

Što se tiče spominjanje podrške za modove u verzijama za konzole, i to stiže, ali malo kasnije. Prve modove za Xbox One verziju trebali bismo vidjeti u petom mjesecu, a na PlayStationu 4 mjesec dana nakon toga. Doduše, ti datumi su za sada okvirni i ništa još nije zacrtano u kamenu.

Osim boljih i sadržajnijih modova igra će uskoro dobiti i nadograđenu Survival opciju težine, koja dramatično mijenja igru utoliko što oduzima opcije brzog putovanja, snimanja po želji i tome slično. Survival mode bit će testiran u beta inačici na Steamu kroz nekoliko tjedana, a zatim će biti dodan igri kroz sljedeća ažuriranja.

Označeno sa:

Komentari (2)

  • Slim1992

    23.02.2016 - 13:54

    Stvarno se trude sa ovom igrom (a i s obzirom na zaradu i ne cudi me 🙂 ), svaka im cast, razni modovi, gameworks efekti koji su me odusevili , patchevi itd…vjerovatno ce poceti sa ekspanzijama i slicnim stvarima. Uglavnom, buducnost ove igre je svijetla…

  • vlatko2003

    23.02.2016 - 16:28

    tooo,napokon

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?