HCL.HR

Sly Cooper film – saznajte prve detalje i pogledajte teaser

Renato Pedišić 30.01.2014.   •   0 komentara   •   Zanimljivosti


Film o Slyu Cooperu, rakunu majstoru lopovu i protagonistu istoimenog platformerskog serijala videoigara, dolazi 2016. godine, a prvi detalji dostupni su već sad.

Sly Cooper u kina stiže 2016. godine u produkciji Blockade Entertainmenta i Rainmaker Entertainmenta kao računalno animirani film koji će popratiti nove avanture tog vještog rakuna-lopova. Prve slike iz filma mogu se pronaći na njegovoj Facebook stranici na kojoj su objavljene i sljedeće informacije.

Datum izlaska: 2016.
Žanr: CG Animacija
Studio: Blockade Entertainment and Rainmaker Entertainment
Režija: Kevin Munroe
Scenarij: Kevin Munroe
Producenti: Brad Foxhoven i David Wohl

Uz to dostupan je i kratki opis filma:

“Sly Cooper je dinamični i humoristični pljačkaški film koji prikazuje priču siročeta Slya Coopera, rakuna lopova, i njegovih prijatelja te suučesnika u kriminalu – Bentleyja kornjače i vodenkonja Murraya. U filmu Sly saznaje tajno naslijeđe svoje biološke obitelji – da potječe iz duge loze talentiranih međunarodnih lopova. S ovim saznanjem Sly i prijatelji su ubačeni u svijet globalne avanture u kojoj će morati sastaviti dijelove prastare knjige koja sadrži tajne Cooper klana prije nego one mogu pasti u ruke Clockwerka – zle ruske metalne sove čiji je cilj uništiti sve Coopere.

Od romantičnog Pariza preko vegetacijom nabujalih planina Kine, ovaj grubi noir film susrest će se sa svijetlim raznobojnim pripovijetkama u ovoj priči o korijenima najvećeg svjetskog lopova koji postaje heroj”.

S promotivnim materijalom se nije štedjelo pa tako imate priliku baciti oko i na službeni teaser trailer.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?