HCL.HR

Smite od sada dostupan besplatno i na Steamu

Juraj Bevandić 11.09.2015.   •   0 komentara


Broj igrača Hi-Rezove zanimljive MOBA-e raste iz dana u dan, a ta bi se brojka mogla znatno povećati sada kada je Smite izašao i na Steamu.

Smite već neko vrijeme privlači puno novih igrača, ali i veliku publiku koja prati profesinalnu esports scenu. Nedavno je ažuriran Hi-Rezov originalni launcher koji je nešto pristupačniji novim igračima, ali razvoj zajednice očito ne staje ne tome, jer je Smite nedavno izašao i na Steamu.

Jedan od osnivača studija koji stoji iza igre tvrdi da je po statistikama Smite učestalo u deset najigranijih igara na PC-u, a s izlaskom na Steamu se nadaju još većem broju igrača kojima će igra sada biti dostupnija i primamljivija putem Valveovog servisa.

Oni igrači koji pak već igraju Smite mogu nastaviti koristiti launcher, ali mogu jednostavno instalirati igru i na Steamu ako tako preferiraju i nastaviti gdje su stali. Nema potrebe ni za kakvom migracijom računa niti gubljenjem podataka.

U pripremi je i pokretanje ovogodišnje Odiseje, putem koje Hi-Rez izbacuje puno novog sadržaja te in-game valutu uloženu u taj sadržaj pretvara u novčani fond za ovogodišnje svjetsko prvenstvo. Također je trenutno na popustu od 33% The Ultimate God Pack kojim otključavate sve postojeće i nadolazeće bogove, tako da je možda baš ovo pravo vrijeme da se pridružite zajednici.

Igrate li vi već Smite? Može li vas izlazak na Steamu nagovoriti da ga isprobate?

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?