HCL.HR

Smrt vozi skejt u igri Let it Die

Zoran Žalac 20.04.2016.   •   5 komentara


Davno najavljena PS4 ekskluziva tvorca No More Heroes i Lollipop Chainsaw igara nije puštena da umre već je dobila novi trailer i nekolicinu interesantnih informacija.

let-it-die

Na E3 sajmu prije dvije godine najavljen je naslov Let It Die, ranije poznat pod kodnim imenom Lily Bergamo. Tada o njemu nismo znali mnogo osim činjenice da je to nova igra Sude51, tvorca istaknutih igara kao što su Killer7 i No More Heroes. U međuvremenu više nismo vidjeli ni čuli vijesti o toj igri, ali nakon novog trailera danas ipak imamo sliku kako bi ona u konačnici mogla izgledati.

Riječ je o free-to-play ekskluzivi za PlayStation 4, punoj ekstremne akcije. Kad ekstremnu akciju spomenete japanskim developerima to obično znači komadanje neprijatelja mačem, ali u Let it Die zapravo nećete mnogo birati sredstva za rješavanje neprijatelja.

Zaplet je u tome da je ovo multiplayer igra koja to u isto vrijeme i nije. Naime, u igri se borite protiv AI-kontroliranih likova, ali oni su bazirani na likovima drugih igrača. Kad neki igrač pogine u svojoj igri, njegov lik zajedno s opremom koju je tada imao, postaje neprijatelj nekom drugom igraču.

I da, u igri se možete obući kao smrt te se provozati skateboardom. Već sada možemo predvidjeti da će to biti zabavnije skateboarding iskustvo od zadnjeg Tony Hawka.

Komentari (5)

  • PppPP

    20.04.2016 - 14:59

    “Već sada možemo predvidjeti da će to biti zabavnije skateboarding iskustvo od zadnjeg Tony Hawka.” Hahahah #rekt. 😀

  • Artyom

    20.04.2016 - 15:52

    Nek krepa!

  • Alum

    20.04.2016 - 17:43

    Kradu Forzin drivatar koncept 😛

  • BoneDigger

    20.04.2016 - 19:57

    “free” 🙂

  • don5pro

    20.04.2016 - 22:06

    free i ps4 ekskluziva 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?