HCL.HR

Sniper Elite 4 Deathstorm DLC poziva na spremanje zimnice

Zoran Žalac 18.03.2017.   •   2 komentara


Dodatni sadržaji za dobro prihvaćeni Sniper Elite 4 stižu idućeg tjedna, a Karla Fairburna poslat će u nešto hladnije dijelove Italije.

sniper-elite-4-dlc

Iako Sniper Elite 4 ima sasvim dovoljno sadržaja da vas zabavi na duže vrijeme, snajperskim ekspertima pripremaju se novi izazovi. Podrška za dodatne sadržaje u vidu plaćenih DLC paketa počinje od idućeg tjedna, 21. 03., kada stiže prvo poglavlje Deathstorm kampanje.

Epizoda zvana Inception nastavlja se direktno na priču glavne kampanje i smještena je na hladniji dio sjeverne Italije gdje će Karl Fairburne morati istražiti tajne Manhattan Projekta i ukrasti misteriozni paket zvan Deathstorm. Preostale dvije epizode uslijedit će nešto kasnije, a po uzoru na glavnu igru moći će se također odigravati kooperativno.

Vesele vijesti stižu i za igrače koji ne namjeravaju platiti dodatne sadržaje. U besplatnom ažuriranju istoga dana stiže Night Fighter proširenje s tri nova oružja i nekoliko novih kamuflaža. U multiplayer komponentu stiže timski Elimination mod za 12 igrača i nova Night Woods mapa.

Označeno sa: , , ,

Komentari (2)

  • invictum

    18.03.2017 - 15:21

    Odlicno

  • Luka Krznaric

    18.03.2017 - 18:15

    Super, hoće nam poznati snajperist Igorru snimiti to?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?