HCL.HR

Sniper Elite V2 u inačici za Wii U bez kooperativnog online moda

Ante Malenica 28.05.2013.   •   0 komentara


Wii U izdanje Sniper Elitea V2, čini se da je osim bez DLC-ova, stiglo i bez kooperativnog moda. Tako barem tvrde brojni igrači koji su zaigrali ovu (dalekometnu) pucačinu na toj platformi.

Od 21. svibnja u prodaji je Wii U izdanje solidnog snajperskog uratka Sniper Elite V2. Igrači koji su se odlučili za kupnju igre bili su tijekom promotivne kampanje upoznati s činjenicom kako port stiže bez DLC-ova izdanih za PlayStation 3, Xbox 360 i PC, no čini se da su naposljetku dobili još nešto siromašnije dalekometno iskustvo napucavanja.

Ako je suditi prema reakcijama na Nintendovoj društvenoj mreži Miiverse, vlasnici Wii U konzole ne mogu u slow motionu bušiti lubanje mrskih nacista uz pomoć prijatelja na mreži, budući da je iz igre izbačen i online kooperativni mod. O ovom manjku Rebellionove pucačine prije dolaska na tržište baš i nije bilo govora, što je neugodno iznenađenje za one koji su se poveselili kako će kampanju moći odraditi kooperativno.

Dok ne dobijemo službeni komentar Nintenda i 505 Gamesa koji se bavio ovim portom, vrijedi istaknuti beneficije koji donosi Wii U GamePad – osim što se igra u potpunosti može igrati na malom ekranu kontrolera, on posebno dolazi u izražaja kada ga koristite kao dodatak televizijskom ekranu u svrhu baratanja inventarom, pregleda mape koja otkriva lokacije neprijatelja te u svrhu postavljanja zamki.

Koliko će ovaj manjak online modova obeshrabriti vlasnike Wii U-a za kupnjom igre, ostaje za vidjeti, no ako ništa drugo, može se ustvrditi kako je singleplayer iskustvo zahvaljujući GamePadu ipak nešto bogatije u odnosu na starija izdanja igre.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?