HCL.HR

Sniper Ghost Warrior 3 dogurao je do milijun prodanih primjeraka

Zoran Žalac 16.02.2018.   •   14 komentara


Sniper: Ghost Warrior još je jednom potvrdio svoj uspjeh dosezanjem milijunske naklade s trećim dijelom kojemu nitko nije davao previše šansi.

sniper-ghost-warrior-3-sabotage-dlc

Neki se igrači neće složiti s time da je Sniper Ghost Warrior 3 bio jedna od lošijih igara 2017. godine, no stoji činjenica da je definitivno bio jedna od najlošije ocijenjenih, pogotovo ako gledamo malo skuplje projekte. Uz učitavanja koja su na konzolama znala potrajati čitavih pet minuta, multiplayer komponentu koja nije na vrijeme uvrštena u igru, i sami tvorci SGW-a 3 složili su se kako su uzeli zalogaj kojega nisu bili spremni sažvakati.

No, tko riskira taj i profitira, a ekipa CI Gamesa je na kraju ipak zaradila od dotične igre. U deset mjeseci prodano je više od milijun primjeraka SGW-a 3, što je stvorilo pozitivnu bilancu za studio. Nakon što su prošle godine morali smanjiti broj radnika, uspjeli su osigurati osam milijuna eura novih investicija te se nadaju svijetloj budućnosti. S obzirom na milijunsku naknadu u sve tri igre, nikoga ne bi iznenadilo da je Sniper Ghost Warrior i dalje dio te budućnosti.

Komentari (14)

  • darijoman

    16.02.2018 - 20:06

    Drago mi je a na neki način i zasluženo, jer igra je vrhunska. Ima i svojih boljki ali sve u svemu palac gore za SGW 3 🙂 Nadam se da će studio napraviti još bolji nastavak ili nešto slično

    • baDarmageddoN

      @darijoman, 17.02.2018 - 12:43

      Igra me interesira ali do sada nisam čuo da je vrhunska. Jesu popravili AI? Jer ako jesu možda i kupim.

    • darijoman

      @baDarmageddoN, 17.02.2018 - 17:06

      Ne znam što je bilo sa Al-om ? Ja sam igrao na hard i challenge ili realistic težini. Em što nemaš nikakvih pomagala protivnici su dosta fatalni. Puškaranje u otvorenoj borbi sa jednim neprijateljem ako si brz na okidaču imaš šanse a već sa dva bez bježanja i sakrivanja je pogubno. Precizni su za popizditi. Ponašanje neprijatelja je različito. Vidno polje im je dosta široko s time da je po noći manja vidljivost nego po danu logično. Ako spaze mrtvo tijelo obično su zainteresirani i idu da izvide situaciju što je se zapravo desilo i obično dignu uzbunu i time je cijela ekipa u stanju pripravnosti, traže naokolo. Ako otkriju da pucaš na njih a nisu te vidjeli bježe u zaklon. Ako te međutim spaze napast će te sa svim mogućim arsenalom. Obično će jedan dio krenuti na tebe a drugi će te sa mino bacaćem sastaviti sa zemljom ako ne pobjegneš, naravno i snajperisti ako su prisutni u bazi. Ako kružiš sa dronom nisko obično će vidjeti ili čuti i opet dignuti uzbunu. Ako nekoga elminiraš u blizini njegovog kolege ovaj će čuti i eto ga na. Sve u svemu AL je na pristojnoj razini. Jedino što zamjerim je to što se nakon nekog vremena situacija normalizira, jednostavno smiri se sve i opet kao da ništa nije bilo. Bilo bi bolje da ako jednom digneš uzbunu, nema više povratka dok neko ne padne ali eto šta je tu je

    • baDarmageddoN

      @darijoman, 17.02.2018 - 17:29

      Hvala na iscrpnom odgovoru 😀

  • trulex

    16.02.2018 - 20:10

    Ovo je sigurno najbolja snajper igra na tržištu. Ovdje je mapa otvorena i velika i to treba ovakvoj igri, sniper ghost warrior 3 je najbolji u serijalu, prešo sam ga neki dan. Jedino ga yebe što ima dosta glupih bagova.

  • Dynamit

    16.02.2018 - 20:36

    Svaka cast, igrao sam to na svom pc-u, inace volim igre sa dobrom pricom, ali ova grafika je stvarno odlicna, svatko ko ima OK pc neka proba, brzo ce je prici a jako ce te se zabaviti.

  • dandelion

    16.02.2018 - 21:03

    meni se igra čini nezavršena,kao da stalno nešto nedostaje

  • ShalO

    16.02.2018 - 21:09

    I pored svojih mana igra je zabavna, sto je najvaznije. Malo iritira idiotsko spanovanje neprijatelja, cim zamaknete iza coska(ala Far Cry 2) ali sve u svemu igra je i dobra . Necu nista govoriti za optimizaciju samo cu reci da je strasno zahtjevna ali da sam je bez ikakvih problema igrao na max detaljima i da ni jedan jedini frame drop nisam imao niti nego lagovanje ko sto su malte ne svi pricali za ovu igru.

  • GAMEmaher

    16.02.2018 - 21:24

    Čeka ju se na Ps Plus jednog lijepo sunčanog a možda i kišovitog dana…

  • Cole

    16.02.2018 - 21:58

    Sjajna gameplay mehanika, općenito osjećaj snajpanja i živjeti živog jednog snajperiste iza neprijateljskih linija je odlično dočaran. No mlaka priča, neuvjerljiva prezentacije iste, loši likovi i praznina predivne Gruzije nisu me nešto oduševili. No nekakve loše dojmove iz kampanje popravila su oba vrhunska DLC-a u kojem smo dobili još fenomenalnih oružja. Dobre misije i atmosferičnost igre uz još neke dobre stvari ipak spašavaju ovu igru iz osrednjosti.

    73/100

    • darijoman

      @Cole, 16.02.2018 - 22:25

      DLC-ovi ni po čemu nisu bolji od glavne kampanje. Sa ovim ne mislim da su loši, da dobri su. The Escape of Lydia se može proći za cca 1h vremena, a isto tako koja su to neka nova oružja koja su su se istaknula osim one gromade od snipera kad opali hitac čuje cijela Georgija. 85/100

  • Dukindra

    17.02.2018 - 13:27

    Nadam se da ce sgw4 da se vrati sgw2 konceptu,da bude linearno,ali ni sgw3 nije bio los,osim bugova I precestih frame dropova.

    • baDarmageddoN

      @Dukindra, 17.02.2018 - 20:30

      Sumnjam da će poslije otvorenog ići na linearni svijet. Logika bi bila prvo linearni pa polu-otvoreni pa onda otvoreni. Zbog vježbe. Ali neka samo naprave dobru igru, kakva god da bude… I bez hrpe bugova i bez neoptimiziranosti.

  • mrrena

    23.02.2018 - 15:54

    presao ju i bila mi je ok bez obzira na malo duze cekanje u igru,a najvise me smetalo to sta sam ju brzo zavrsio 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?