HCL.HR

Snovi nam se ostvarili, Kinezi napravili Warcraft pivo

Igor Belan 01.07.2016.   •   5 komentara


Potaknuti golemim uspjehom Warcraft filma diljem svijeta i specifično u Kini, tamošnji majstori pivari osmislili su WoW pivo. Igrom slučaja, WoW pivo je bio meme na HCL-u prije nego su memei bili memei.

U ranim danima HCL-a prije kojih deset godina, česta poštapalica na forumu bio je termin WoW pivo. Bilo je to vrijeme prije nego smo takve stvari zvali internetskim memeima. Ako se dobro sjećam, a vjerojatno se dobro ne sjećam, tim terminom pomalo smo ismijavali ekipu što je predugo igrala WoW koji je tada bio strahovito popularan pa bismo ih ironično pozvali na “WoW pivo” svaki put kad nam se činilo da pretjeruju s igranjem.

Ma čekaj malo – možda su oni sami sebe ismijavali? Šalili se govoreći da večeras idu na “WoW pivo”, što je zapravo značilo da će ostati doma cijelu večer? Nisam siguran. No siguran sam da je netko uzeo sliku Žuje ili nečega drugog i u Photoshopu namonitirao na etiketu “WoW pivo” – zapravo, mislim da sam to bio ja.

Ma bilo kako bilo, na HCL forumu je jednom postojalo imaginarno WoW pivo, a čini se da je deset godina kasnije netko u Kini zaista napravio taj napitak. Zovu ga samo Warcraft pivo, a na ambalaži nosi sliku Durotana i Lothara, glavnih likova u nedavno izašlom Warcraft filmu. Okus nije nešto neopisivo gorko i nezaboravno poput scena rata u sâmom filmu, već se radi o drugačije etiketiranom i već dobro poznatom kineskom lageru Tsingtao 1903.

Gornja slika dolazi s kineskog bloga The Beijinger, a iako nekako sumnjamo da će slična pivica doći i do naših prostora, svakako nam ne bi smetalo da barem jednu limenku imamo na polici u uredu.

Inače, je netko za Overwatch pivo večeras?

Komentari (5)

  • Virty

    01.07.2016 - 21:23

    Hell yea!

  • trulex

    02.07.2016 - 02:02

    Para vrti đe burgija neće.

  • Dom3gaming

    02.07.2016 - 12:48

    Ja sam malo za Battlefield pivo,al sam se nalio Fallout:New Vegasa.

  • Dom3gaming

    02.07.2016 - 12:48

    Također i Jamnice. Hahaha

  • Dom3gaming

    02.07.2016 - 12:50

    TsinGTAo 1903 hahha opet.
    A može i GTA pivo,a boje i Watch Dogs

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?