HCL.HR

Sonic u iduće tri igre ekskluzivan za Nintendove konzole

ToxarE 18.05.2013.   •   0 komentara


Nintendo i Sega otkrili su novosklopljeno partnerstvo kojim će Sonic the Hedgehog u svoje buduće tri igre biti ekskluzivan za Nintendove Wii U i 3DS konzole.

Na jučerašnjem Nintendo Directu objavljeno je kako su Sega i Nintendo postali partneri kada je u pitanju Segina najpoznatija maskota – Sonic the Hedgehog. Naime, sljedeće tri igre iz Sonic serijala izaći će ekskluzivno na Nintendovim platformama – Wii U te 3DS konzolama.

Dvije od tih igara su već najavljene i riječ je o naslovima Sonic: Lost World te Mario and Sonic at the Sochi Olympic Games 2014. Treća igra zasad se drži u tajnosti. Sonic: Lost World bit će nova platformersko-akcijska avantura za Wii U i 3DS, a više detalja o njoj dobit ćemo na E3 sajmu u lipnju.

Predsjednik američkog ogranka Nintenda o suradnji sa Segom rekao je sljedeće: „Nekadašnje rivalstvo između Maria i Sonica preraslo je u nikad bliže prijateljstvo. Ova suradnja sa Segom pokazuje naše nastojanje da na Wii U platformi ponudimo odlične naslove, a ujedno i postavlja pozornicu za nadolazeće najave na E3 sajmu.“

Osim novih igara, partnerstvo Nintenda i Sege rezultirat će i dolaskom Seginih Game Gear naslova na Nintendov Virtual Console, odnosno eShop.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?