HCL.HR

Sons of Anarchy: The Prospect dobio prvi trailer

Zoran Žalac 10.01.2015.   •   7 komentara


Videoigra Sons of Anarchy: The Prospect po svemu sudeći posljednji je čavao u lijesu nedavno završene TV serije Sinovi anarhije. Pogledajte zašto.

Još dok je TV serija Sinovi anarhije bila na vrhuncu gledanosti, spominjala se mogućnost da bismo mogli vidjeti videoigru baziranu na toj bajkerskoj drami. Međutim, serija je prošlog mjeseca zaključena sedmom sezonom, a od igre nismo vidjeli ni čuli apsolutno ništa. Ipak, razvojni tim Orpheus Interactive danas je dobio zeleno svjetlo za prikazivanje mobilnog naslova na kojemu radi, a to je upravo Sons of Anarchy: The Prospect.

Iz trailera koji nam je prikazan doznali smo tako da će igra biti u prvom licu, da će vizualno biti blizu cel-shading tehnologiji – barem u teoriji. U traileru tu izgleda dosta loše, ali sjetite se da je ovo ipak igra za mobilne uređaje. Na služenoj stranici doznajemo kako će igra biti podijeljena po epizodama te da će pratiti priču koja nije spominjana u seriji, na lokacijama koje nisu viđene u originalu. Bit će ponešto vožnje i ponešto drugih kriminalnih radnji, kao što je vidljivo iz sljedećeg trailera.

Komentari (7)

  • olston

    10.01.2015 - 22:59

    Bez obzira sto izlazi za telefone grafika je karina mora se priznat!

    • Phantom

      @olston, 11.01.2015 - 03:10

      Iskreno, ne bih se slozio sa tobom, mislim da je ovo odlicno ako je vec u pitanju mobilna platforma cija rezolucija nece raditi kao ova na YT i ciji je ekran dosta manji, sto ce samim tim rezultirati nesto cistijoj slici bez ove pikselizacije. Mada, moram i priznati da nemam pojma kako ostale igre izgledaju za mobilne, ovo sam nekako sudio prema ovoj samoj igri. LP

  • heredino

    11.01.2015 - 02:50

    next gen ovo, ono…nikad cuo? pa lbolje bih ga od plastelina napravio….serija je super al ovo je bačen novac

  • goldfinger

    11.01.2015 - 09:47

    Bananna….

  • jancec

    11.01.2015 - 13:03

    Grafika je okej.Šteta je što izlazi za mobitele jer mislim da bi im bolje bilo da izlazi za PC.Ima dosta fanove diljem svijeta koji obožavaju tu seriju.I mogla bi se napraviti dobra igra kao što je GTA. Ionako igre koje u svojoj riči/igranju sadrže drogu,pištolje,brza prevozna sredstva su često hit i igriva.

  • Bruno2532

    11.01.2015 - 22:12

    Serija fenomenalna, necu ovo igrati da mi nebi pokvarilo dojam o seriji, samo nakon par dobrih recenzija 😀

  • Doc Holliday

    15.01.2015 - 10:29

    Nadam se da ce ovako nešto zaživjeti i na PC, baš bih volio odigrati SOA igru

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?