HCL.HR

Sony najavio PS4 konzole s motivima The Last of Usa i Destinya

Stjepan Fikter 20.07.2014.   •   0 komentara


Specijalne edicije tematski oslikanih konzola za sada će biti dostupne samo za japansko tržište. Iako će Destiny konzola biti dostupna i u Europi, postojat će razlike između naše i japanske verzije.

Iz Sonya stiže najava tematskih konzola s kojima se nadaju da će osnažiti matično tržište kada budu dostupne po izlasku igara čije motive nose. Nakon što je otkriven Destiny bundle za Europu, isti će biti dostupan i za japansko tržite, no s jednom razlikom – njihova konzola imat će i igrin logo na bijeloj površini.

Drugi bundle uključuje motive prošlogodišnjeg hita The Last of Us. Konzola će biti crna s logom igre i siluetama glavnih likova – Joela i Ellie. Za sada nije otkriveno hoće li ova verzija konzole biti dostupna i za naše tržište.

Destiny PS4 console

Ovo nije prvi put da je Sony dao napraviti posebnu verziju konzole za japansko tržište. Ranije ovog mjeseca otkriven je dizajn s motivom Disneyeva animiranog filma Frozen, nakon što je isti proveo 16 uzastopnih tjedana u vrhu japanske ljestvice najgledanijih filmova.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?