HCL.HR

Sony poziva na beta testiranje novog softverskog ažuriranja PS4 konzole

Zoran Žalac 17.02.2016.   •   2 komentara


U Sonyju su se odlučili na još jedno javno testiranje nadolazećeg sistemskog ažuriranja PlayStation 4 konzole. Evo kako se prijaviti za njega.

sony-ps4-beta

Prošle jeseni Sony je pozvao vlasnike PlayStation 4 konzole na beta test tadašnjeg softverskog ažuriranja koje nam je kasnije donijelo značajne novitete poput zajedničkih grupa, emitiranje gameplaya uživo na YouTube, listu događaja itd. Sada tu praksu ponavljaju za novo ažuriranje verzije 3.50, za čije se testiranje sada možete prijaviti ovdje. Za testiranje se traži ograničen broj korisnika, tako da se s prijavom morate požuriti.

Još nije najavljeno što to novi firmware za PS4 donosi, ali s obzirom da zahtjeva beta testiranje može se naslutiti kako vlasnike Sonyjeve konzole čekaju neke korisne nove mogućnosti. Najtraženije među njima svakako su mogućnost poklanjanja kupljenih igara u digitalnom obliku, stvaranje mapa i slaganje liste želja na PS Store.

Beta testiranje 3.50 ažuriranja počet će u trećem mjesecu, a do tada nam recite čemu se vi nadate po pitanju softverske podrške za PS4. I ne, piratstvo nije među točnim odgovorima.

Komentari (2)

  • Fskpz gaming fan

    17.02.2016 - 22:27

    Neka se ljuti ko hoce, ja podrzavam piratstvo, ocu ja svakoj susi placat igru koju cu odigrat jedamput i nikad vise, glupost!

    • bravakrava

      @Fskpz gaming fan, 24.02.2016 - 21:17

      Piše se jedanput, a ne “jedamput”. Prvo nauči pisati, a onda se bavi piratstvom.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?