HCL.HR

Sony zakinuo Europljane za deset PSVR demo igara

Zoran Žalac 13.09.2016.   •   7 komentara   •   Tehnologija


Sjećate se one dobre vijesti da će kupci PlayStation VR-a dobiti osam demo igara na isprobavanje? To se odnosilo na Europu. Kupci u SAD-u dobit će deset demo igara više.

psvr-bundle

Sony je u zadnje vrijeme pod paljbom konkurencije, ali i svojih fanova zbog stvari kao što su odbijanje modova za Fallout 4 / Skyrim te izostavljanje podrške za 4K Blu-ray filmove. Novi prigovori vjerojatno će doći nakon što je otkriveno kako će kupci PlayStation VR-a biti bolje “opskrbljeni” u Americi i Kanadi nego na području Europe.

Naime, prošlog tjedna najavljeno je kako će uz PSVR doći disk sa osam demo igara koje su ujedno i lansirni naslovi za PSVR. Osam demoa je solidan broj, ali odnosi se samo za Europu, dok SAD dobiva više – osamnaest. Zašto i čemu takva diskriminacija, iz Sonyja nisu objasnili.

Dodatne demo igre kojima će Amerikanci i Kanađani isprobavati čari VR iskustva su: Resident Evil 7 biohazard, Until Dawn: Rush of Blood, Job Simulator, REZ Infinite, Harmonix Music VR, Here They Lie, Thumper, Gnog, Within i Allumete.

Kako je i najavljeno, Europljani će VR isprobati na igrama Driveclub VR, Rigs, Eve: Valkyrie, Battlezone, Tumble VR, Headmaster, Wayward Sky i PSVR Worlds. Sve te igre bit će dostupne i publici preko bare, uz deset onih koje smo već naveli.

Ipak, ako je išta utješno u ovoj vijesti onda je to činjenica da će sve te igre biti dostupne i digitalno. Pa, ako slažete Sonyju da ste iz Europe i napravite PSN račun za američku regiju, sve ove naslove moći ćete isprobati tako da ih skinete preko interneta, ako ih već niste dobili na disku zajedno s PlayStation VR-om.

Komentari (7)

  • vojnovic4

    13.09.2016 - 16:12

    Mozda bude na psn svih 18 ja se nadan baren

    • vojnovic4

      @vojnovic4, 13.09.2016 - 16:12

      Mislin na europskom

  • Tony Ghost

    13.09.2016 - 16:44

    Sony kopa sam sebi grob. Psvr me ne zanima ali ova politika sonya je za povratit. Uvlace se amerima u guzicu. Cudi me da na ps+ nemaju bolje igre u odnosu na nas ostale.

  • l)oolvl

    13.09.2016 - 16:47

    jadni Europljani su uvijek zakinuti. Nije dosta što svuda računaju cijene $1 = €1

  • Dragan[MKD]

    13.09.2016 - 17:12

    Pa valjda hoce da preuzme XBOX igrace, jer ipak to je domaco trziste za MC and patriotism always runs deep.

  • funky0308

    13.09.2016 - 18:40

    Igre i eksperimenti velikih i ultra mocnih kompanija kojima, izgleda, nema kraja. Zasto rade to sto rade – valjda samo oni znaju. (Oni= gotovo sve kompanije koje se bave gamingom i racunalstvom).

  • Grimbold

    13.09.2016 - 19:22

    Nije to u redu, ali to je ipak samo demo. Znam da VR trebaš baš iskusiti prije nego što kupiš, a ne samo pogledat recenziju, ali je sam siguran da će demoi osvanuti na PSN Storeu, ili kako se već zove.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?