HCL.HR

Sonyev Smash Bros. službeno otkriven zajedno s gameplay videom i screenshotima

Igor Belan 27.04.2012.   •   2 komentara


PlayStation All-Stars: Battle Royale ime je Sonyeva pokušaja da napravi fighting igru u stilu Nintendove franšize Smash Bros. Imamo trailer i screenshote.

Nakon mjeseci tračanja i nagađanja, Sony je konačno službeno otkrio PlayStation All-Stars: Battle Royale, igru za koju se slobodno može reći da je Sonyeva verzija Nintendovog Smash Bros. serijala. Ako ste čuli za Smash Bros. odmah vam je sve jasno – PlayStation All-Stars je 2.5D tabačina za do četiri igrača koja sadrži sve veće i bitnije Sonyeve franšize, odnosno likove i tematske levele iz njih.

SuperBot Entertainment je developer nove igre u kojoj ćemo moći sučeliti likove poput Sweet Tootha iz Twisted Metala i Sly Coopera u borbi u Underworldu God of War serijala dok bog Had u pozadini udara po zemlji čineći da smrtonosni šiljci iskoče na bojištu. Jesam vam dobro oslikao to riječima? Nema veze, imamo i prvi trailer s dosta gameplay snimki, a ispod prilažemo i prva četiri službena screenshota.

Više detalja o PlayStation All-Stars: Battle Royale trebali bi dobiti ove godine na E3 sajmu, dok se sam izlazak igre očekujte kasnije tijekom godine. Da moramo pogađati rekli bi u kolovozu ili listopadu.

Komentari (2)

  • numeral

    27.04.2012 - 10:10

    Uopce pa nije kopija nintendovog Super Smash Bros…………..jako kreativno!!

  • nije_zvone

    27.04.2012 - 11:53

    štata šta imaju 3 karizmatična lika u zadnjih 20 godina ;__; vizualno izgleda cool

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?