HCL.HR

Sonyev upitnik nagovjestio Gran Turismo za Vitu i nove PS Plus mogućnosti

Igor Belan 15.06.2012.   •   0 komentara


Sony razmišlja proširiti svoju PlayStation Plus uslugu na zanimljiv način. Zamislite samo – kupite igru za Vitu, a dobijete besplatno i njenu verziju za PlayStation 3!

U nedavnom online upitniku za kupce, Sony je spomenuo PlayStation Vita verziju popularne PlayStation ekskluzivne simulacije Gran Turismo.

“Odgovorili ste ranije da biste bili zainteresirani za kupnju PS Vita verzije posljednje Gran Turismo igre. Kada bi znali da možete dobiti popust na PS3 verziju iste igre, koliko biste onda bili zainteresirani za PS Vita verziju?”, pitao je Sonyev upitnik, kako prenosi IGN.

Riječ je dakle samo o indikaciji da se na Playstation Vita verziji popularne trkaće simulacije radi, odnosno da se o njoj barem konkretnije razmišlja. Službena najava igre još uvijek izostaje, a ovaj upitnik spominje “posljednju Gran Turismo igru” u kontekstu Vita verzije, iz čega se može zaključiti da nam se sprema Gran Turismo 5 za Sonyev handheld.

Kasnije u istom upitniku, Sonyeva pitanja otkrila su zanimljiv novi smjer kojim bi kompanija mogla poći sa svojom PlayStation Plus uslugom. Naime, jedno od postavljenih pitanja opisuje situaciju gdje bi pretplatnici PlayStation Plus usluge mogli kupiti Vita verziju određene igre (primjerice FIFA) čime bi besplatno dobili i PS3 verziju iste. U ovome kontekstu se spominje i Ressistance igra, što je zanimljivo jer dok su FIFA igre istog naziva i vrlo slične na obje platforme, Ressistance igre na PS3 i Vita platformama vrlo su različite.

U svakom slučaju, vjerujemo da bi ovakav potez pomogao Sonyu skupiti mnoštvo novih PS Plus pretplatnika, a i prodati koju PS Vita konzolu više.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?