HCL.HR

Sorcery dobio datum izlaska

Stjepan Fikter 08.03.2012.   •   2 komentara


Jedna od prvih najavljenih Playstation Move igara napokon je dobila određeni datum kada će ugledati svjetlo dana na tržištu.

Sada već davne 2010. godine na E3 sajmu Sony je otkrio Sorcery, naslov koji je prezentirao Playstation Move mogućnosti. Puno vremena je prošlo od tada, a igri nije bilo ni traga ni glasa. No to se sve mijenja jer je objavljen datum izlaska – 22.05. za Ameriku i onaj nama bitniji 23.05. za Europu.

Da vas podsjetimo, Sorcery je igra u kojoj upravljamo mladim čarobnjakom koji mora svladati magiju da spasi svoju zemlju. Igra će sadržavati 12 čarolija koje se mogu nadograđivati i stotine različitih napitaka te predmeta koji se mogu pokupiti. Uz to bit će tu i pet različitih svjetova za istraživanje, svaki sa svojim opasnostima i neprijateljima te mogućnost spajanja osnovnih magija u jače kombinacije.

Inače, spomenimo još i to da je Sony na GDC sajmu objavio kako je do ovoga trenutka prodano sveukupno 10,5 milijuna primjeraka PS Move kontrolera. S obzirom da ti kupci još uvijek čekaju pravu hit igru za taj uređaj, nadamo se da će Sorcery u svibnju ispuniti očekivanja.

Komentari (2)

  • BioShock 4 Life

    09.03.2012 - 03:06

    Steta sto je samo za PS3 jer ovakva vrsta igara mi najbolje lezi.. Ajd, valjda bude i za PC.. 🙂

    • Maximum

      @BioShock 4 Life, 09.03.2012 - 06:32

      Sonijeva kompanija je to pravila tako da…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?