HCL.HR

Soul Sacrifice dobiva tri besplatna DLC paketa

Stjepan Fikter 08.05.2013.   •   3 komentara


Sony je za nedavno izašli Soul Sacrifice pripremio novi sadržaj u obliku DLC paketa koji će uključivati šest bossova i 24 dodatne misije, a sva tri moći se besplatno preuzeti.

Iako je Soul Sacrifice u Europi izašao prije samo nekoliko dana – točnije, prvog dana svibnja, već sada znamo da će igra imati DLC pakete. U današnje vrijeme ništa čudno, no Sony je odlučio prva tri DLC paketa dati potpuno besplatno za preuzimanje svima koji posjeduju igru.

Tako će prvi DLC paket, pod nazivom Headless Knights and Starving Ruin Dwellers, biti dostupan za preuzimanje od 28.05, a sadržavat će dva bossa, novu Berserker magiju, osam misija i nekakvu vrstu augmented reality podrške.

Idući DLC paket je A Drunk and a Chef, koji dolazi 11.06 te donosi dva bossa i osam misija, dok će zadnji, Wild Wheels and Apparition, biti dostupan od 25.06 i također će sadržavati dva bossa i pogađate – osam misija.

Uz to, promotivna slika otkriva da će Soul Sacrifice uz ovih šest poznatih bosseva, dobiti još sedam novih – vjerojatno sa sljedećim, plaćenim DLC paketima.

Komentari (3)

  • FlegmicH

    08.05.2013 - 21:29

    Sony jako zeli da ljudi kupuju tu vitu a? 🙂
    Al neka besplatni DLC je uvijek plus.

    • FlegmicH

      @FlegmicH, 08.05.2013 - 23:19

      Tek sad shvacam kako je tuzno sto mislim da Sony sa besplatnih DLCem zapravo navlaci ljude da kupuju Vitu, steta sto je besplatni DLC postao takva rijetkost na konzolama.

    • kuky90

      @FlegmicH, 09.05.2013 - 08:23

      Izgubili bitku sa nintendom u tom djelu pa sad nešto pokušavaju,valjda

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?