HCL.HR

South Park: The Fractured But Whole ponovno odgođen, možda za 2018.

Juraj Bevandić 10.02.2017.   •   9 komentara


Ubisoft muku muči s The Fractured But Wholeom, pa su priznali ulagačima da nova South Park igra možda izađe tek pred kraj 2017. ili čak iduće godine.

The Fractured But Whole ponovno odgođen

Vjerujete li vi nama da je South Park: The Stick of Truth izašao prije tri godine? Vrijeme leti kada čekaš nastavak koji se neprestano odgađa kao što je slučaj s The Fractured But Wholeom. Ubisoft je igru prvo odgodio za prvi kvartal tekuće nam godine, nakon čega su ipak rekli da igra nije spremna i da dolazi na jesen u trećem kvartalu, a sada više ni to neće stići ispoštovati.

Na sastanku s ulagačima promijenili su previđene prihode za 2016./2017. te su ih skratili za otprilike 160 milijuna dolara. Razlog tome je što neće stići dovršiti novu South Park igru na vrijeme, ali tvrde da će izaći na tržište iduće fiskalne godine.

To im daje vremenski raspon od četvrtog mjeseca 2017. do trećeg 2018., pa sudeći po dosadašnjim odgodama zaključujemo da ćemo ju igrati najranije krajem ove godine, a najkasnije početkom iduće… ako ju opet ne odgode, naravno.

Označeno sa: ,

Komentari (9)

  • lukakeanu

    10.02.2017 - 17:06

    moja djevojka kaze ovako:napisi ti ubisoftu ovako:”Dear mister Royal Hampthon”.I am a white woman living in croatia…”uglavnom ljuta je.a ja kazem ovako…pa neka.najbolje igrice i serijali su imali po 3 godine izmedu nastavka…samo polako.prvi dio je bio fantastican

    • PppPP

      @lukakeanu, 10.02.2017 - 19:08

      pa da, slobodno neka ga izbace tamo 2025…..

  • veki666

    10.02.2017 - 18:13

    Pa hebem mu miša, znači skupio lovu za collector edition i oni meni dva puta otkažu. Dobro da nisam preorder

  • Zoran Žalac

    10.02.2017 - 19:31

    Bitno da su igračke već u prodaji 🙁

  • YeYa

    10.02.2017 - 20:34

    Bolje da ju dobro naprave nego prerano izbace.

  • rotkvica45

    10.02.2017 - 21:26

    Ali zašto onda najavljuju toliko prije kada im se ovo događa?

  • bojanum

    10.02.2017 - 23:16

    Cvrsto vjerujem da je jedini razlog za ponovno odgadjanje igre, taj da ih je iznenadi rezultat predsjednickih izbora u USA. Dao bi ruku u vatru da su usmjerili cijelu igru prema tome da Hillary dobija izbore, a ono Trump pobijedio. Igra naravno nudi izbor kojim ces ici ali ipak ima neku generalnu putanju po kojoj htio, ne htio, moras ici. Sada su u situaciji da moraju preraditi vecinu skripta, a to traje vremena. Pogotovo, kada znamo da izdaju naslove kao blesavi i da im se sve vise i vise takav pristup odbija o glavu. Znajuci u kojoj su situaciji, mislim da i sami znaju da im se ne smije dogoditi fijasko sa South Parkom jer ipak serija, pa i sama igra, privlaci posebnu klijentelu. Ne zaboravimo i jos jedan veoma bitan detalj u cijelom ovom mozaiku, a to su, Trey Parker i Matt Stone. Dva lika koji su stvorili South Park prakticki iz nicega, imaju odrijesite ruke u svakom dijelu produkcije i cisto sumljam da ce dopustiti bilo sto manje od savrsenog da se izda. Ipak, obadvojica rade na igri zajedno sa Ubisoftom.

    • Apocalypse4987

      @bojanum, 11.02.2017 - 08:29

      U seriji su već davno predvidili da će trump dobit izbore, odnosno Mr. Garrison koji je predstavlja Trumpa, tako da teško da su tu falili. A glavna radnja se vrti oko Coona i ostalih superjunaka, tako da ne znam koliko će se tu doticat Trumpa i politike

    • bojanum

      @Apocalypse4987, 11.02.2017 - 10:53

      Nije istina da su davno predvidjeli zaro jer je Matt izjavio da ih je sokirao razcoj dogadjaja i da su morali mijenjati scenarij u zadnje vrijeme iako rade svaku epizodu prakticki u realnom vremenu. I jos k tome, scenarij za igru je zapocet davno prije ikakve naznake da Trump ima bilo kakve sanse. Radnja se vrti oko The Coon-a to je istina ali isto tako vjerujem da je u scenarij ubacena i cijela ova situacija sa izborima.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?