HCL.HR

Spec Ops: The Line izlazi u petak, dobiva besplatni DLC uskoro

Igor Belan 27.06.2012.   •   4 komentara


Pogledajte launch trailer za novi TPS iz 2K Gamesa i pripremite se na pješčane oluje ovaj petak te na besplatni DLC koji stiže u kolovozu.

Spec Ops: The Line jučer je izašao u Sjevernoj Americi, a ovaj petak stiže u Europu u PC, X360 i PS3 inačicama. Izdavač 2K Games tim povodom objavio je igrin launch trailer koji sasvim očekivano sadrži neobrijane muškarce s puškama i goruće helikoptere koji se zabijaju u zgrade. O da – i pješčane oluje.

Igra nas inače stavlja u ulogu zapovjednika Walkera dok on i njegov tim pokušavaju shvatiti što se desilo u Dubaiu nakon katastrofalne pješčane oluje. Prve ocjene američkih medija koji su igru dobili prije nas, opisuju ju kao vrlo dobar TPS s bitnim odlukama prožetima kroz igru koje utječu na priču.

Dodatni poticaj da kupite igru, danas je dao izdavač 2K Games najavivši besplatni DLC koji će igra dobit ovog kolovoza. DLC donosi kooperativne multiplayer scenarije postavljene na lokacije koje ćemo vidjeti i u singleplayeru. Sadržavati će ukupno četiri takve misije, svaka sa svojim posebnim zadacima, lokacijama i igrivim likovima. O da – i pješčanim olujama.

Komentari (4)

  • Black op

    27.06.2012 - 09:28

    Kud je otisao ovaj gaming, igra nije ni izasla vec dlc najavili.Mislim da nije bas pametno sve spec ops igre izbaciti na konzole, tacnije PS i onda samo 1 igru na pc, to je kao uncharted 4 portovati na pc.

  • PavleC

    27.06.2012 - 11:45

    dlc izbacuju da bi sto vise ljudi kupilo original, vidis da je besplatan.
    vidim da svuda hvale igru, pogotovo pricu, tako da ce ovo verovatno biti jedini "suter" uz max payne koji cu igrati ove godine.

  • krOner™

    28.06.2012 - 14:21

    Igram igru… gameplay je onak niš posebno, al priča je mračna i krvava. Igram ju sam zbog priče i ondosa između likova

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?