HCL.HR

Spider-Man: Shattered Dimensions

Zoran Žalac 04.04.2010.   •   5 komentara


Nova Spider-Manova avantura svima nam dragog pauka odvodi u četiri različite dimenzije, odnosno Marvelova univerzuma.

Proteklih ste dana u našim screenshots te gametrailers sekcijama imali prilike vidjeti prve materijale nove igre o čovjeku-pauku. Spider-Man: Shattered Dimensions naslov je čiju najavu zbog inih razloga nismo popratili standardnom viješću, no eto sada ispravljamo tu grešku. Dakle, po svemu sudeći riječ je o sasvim novoj Spidey avanturi koja neće imati nikakve veze s budućim Spider-Man filmovima, odnosno promjenama koje su najavljene u produkciji istih. Shattered Dimensions donijet će inovativan koncept koji će našeg junaka odvući u četiri tematski različite dimenzije, odnosno četiri Marvelova svijeta. Zasad su najavljena tek dva – Noir te Amazing, i oba izgledaju zanimljivo jer predstavljaju dva drugačija gameplay pristupa. O kakvom se tu gameplayu točno radi, možete vidjeti klikom na opširnije gdje vas čeka prvi trailer igre. Inače, za razvoj igre zadužen je studio Beenox, najpoznatiji po PC portovima Activisionovih naslova, a sama igra stiže tijekom jeseni ove godine na X360, PS3, Wii te DS platforme.

Komentari (5)

  • mattblack

    04.04.2010 - 16:24

    ma spiderman je oduvijek bio debilna igra nikad nece uspjeti osim akose ne potrude jaaaaaaaaaaako

  • wyzard

    04.04.2010 - 16:57

    bilo je i dobrih, štoviše odličnih spider-man igara, o čemu će uskoro govoriti jedan opširni HCL tekst.

  • WEAPONX

    04.04.2010 - 17:48

    Igrao sam jedino Spider-man 3 i nije me se nešto posebno dojmio, možda zato jer sam se izguštao letenja po New Yorku u Prototypeu. Kad smo kod opširnih tekstova, baš bih volio vidjeti jedan o Final Fantasy serijalu.

  • Marcus-07

    04.04.2010 - 22:26

    Spider-man: Web of Shadows je jedan veliki preokret u svijetu Spider-man igrica. (ali ne veći od Ultimate Spider-man igre u kojoj sam po prvi put vidio da tijekom swinganja mreža pogodi najbliži viši objekt umijesto neba….hehe to je bilo sjebano u starim SM igrama) Više su se bazirali na dinamiku web swinganja i napada s time. To mi je bilo super, k tome tamo je i moj najdraži Spider-manov protivnik, Venom zajedno sa pun kurac simbiotiziranih likova iz Spider-man universa. To mi je najbolja Spidey igra dosada,ali uza sve to…ne dovoljno dobra. Što se tiče ove nove igre… Ovaj trailer mi ne pokazuje puno. Bojim se da neće bit dovoljno slobode u ovoj igri. Bojim se da će igra bit bazirana u prelaženju misija po priči bez slobodnog swinganja po gradu. Nadam se da sam u krivu i da će nekad izać neka kvalitetna Spider-man igra,al mislim da neće još… (Neka se ugledaju na Batman: Arkham Asylum!)

  • eXcentrik

    05.04.2010 - 01:20

    daj koj k… vise mi je dosta tih crtica-igara

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?