HCL.HR

Spike TV VGA 09 traileri i najave

Zoran Žalac 13.12.2009.   •   3 komentara


Spike TV i bratski mu sajt Gametrailers nabrijavali su nas na show koji se jučer održao u Los Angelesu. Nažalost, sav hype koji je okruživao dodjelu nagrada pomalo je splasnuo kada su uslijedile najave novih igara.

Spike TV i bratski mu sajt Gametrailers nabrijavali su nas na show koji se jučer održao u Los Angelesu. Nažalost, sav hype koji je okruživao dodjelu nagrada pomalo je splasnuo kada su uslijedile najave novih igara. Naime, svima je postalo jasno kako razvojnim timovima ponestaje originalnih ideja, a izdavačima pak hrabrosti da podupru iste. VGA 09 uistinu je donio nekoliko iznenađenja baš kako je i najavljivano, ali teško da ih možemo nazvati iznenađenjima u punom smislu riječi. Od desetak trailera kojima su se premijerno predstavili novi hitovi, samo je jedna igra bila novo ime na tržištu, ali joj ni to ne znači mnogo jer neodoljivo podsjeća na kombinaciju nekih drugih naslova. Bilo kako bilo, kraći opis premijernih prikaza možete pročitati pod opširnije, a sve spomenute trailere pogledajte u našoj gametrailers sekciji.

Komentari (3)

  • Deadwalker

    13.12.2009 - 16:57

    Slazem se. Previse je reciklaranja a stvarno premalo novih ideja. A i vec je nekako tesko biti danas kreativan i unikatan. Srecom, trziste je veliko pa tu i tamo se nađe nesto novo i zanimljivo

  • Pheaton

    13.12.2009 - 21:35

    Loš tekst. Thumbs down.

  • Figo

    14.12.2009 - 09:52

    ajmoooooooo BATMAN !! :DD

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?