HCL.HR

Spiritualni nasljednik Mega Mana, Mighty No. 9 ima gameplay video

Stjepan Fikter 21.03.2014.   •   1 komentara


Keji Inafune i njegov studio Comcept, pripremili su gameplay video za Mighty No. 9 koji prikazuje gameplay u ranoj fazi i upoznava nas s bossevima.

Prošle godine Keji Inafune i njegov studio Comcept, predstavili su Kickstarter kampanju u sklopu koje su tražili financijsku podršku za razvoj spiritualnog nasljednika Mega Mana. U vrlo kratkome roku, Mighty No. 9 prikupio je traženi iznos, ali i više od toga. Tražili su 900 tisuća dolara, a dobili gotovo 4 milijuna, što znači da ćemo igru zaigrati na praktički svim platformama: PC, MacOS, Linux, PS3, PS4, Vita, Wii U, 3DS, X360 te Xbox One. Datum izlaska postavljen je za travanj iduće godine ako ne dođe do nikakvih odgoda.

Sad kad smo vas malo podsjetili o čemu uopće pričamo, evo i glavnog povoda za pisanje ove vijesti. Naime, povodom GDC-a objavljen je gameplay video za Mighty No. 9 u kojemu možemo vidjeti prototip gameplaya, odnosno skakutanje, pucanje i pokojeg neprijatelja. Isto tako, video predstavlja i bossove koje ćemo susresti kroz igru.

Sudeći po prikazanome, moglo bi se reći da je Keji Inafune pogodio između nostalgije i modernog platformera.

Komentari (1)

  • q3clay

    21.03.2014 - 18:36

    spiritualni nasljednik mega man x serijala! bravo majstore! ovo ce biti ludnica!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?