HCL.HR

Splash Damage otkriva novu igru sljedećeg četvrtka

Renato Pedišić 24.11.2012.   •   3 komentara


Studio kojeg ponajbolje znate po sasvim prosječnoj pucačini, Brink, na rubu je otkrivanja nove igre koja može biti nastavak ili sasvim novi IP.

Kada smo prošle godine zaigrali Brink, ostali smo blago razočarani pojedinim elementima igre i sveukupnom prosječnosti koja je njom prevladala, pogotovo jer je najavljivana kao velik i revolucionaran gaming hit. Iako nam je tekstualna recenzija, zbog problema s gubitkom podataka, izmakla iz ruku, kroz onu u video formatu ipak možete dobiti barem djelomičan dojam koji smo stekli igrajući tu prvu samostalnu Splash Damageovu igru.

Taj se studio, nakon više od godine dana tihe promocije i održavanja spomenutog Brinka, danas opet javio, i to s misterioznim vremenskim okvirom postavljenim na službenu stranicu tvrtke. Naime, tamo je istaknut datum – 29. studenog te vrijeme – 11:29 (GMT) pa ćemo tada saznati o čemu se točno radi.

Splash Damage očito pokušava zainteresirati ljude za svoj novi projekt, koji može biti nastavak Brinka ili, što je još izvjesnije, da se radi o sasvim novom IP-u. Ono što znamo jest da je ime postavljene slike “car_teaser”, a označava li ono nekakvu kraticu ili možda upućuje na dostupnost vozila u igri – ne znamo.

Najbolje što možemo sada je pričekati 29.11, a raspravu možemo pokrenuti uz uobičajeno pitanje: Što vi mislite – što se krije iza ovog golicanja mašte publike?

Komentari (3)

  • xPh4rIm

    24.11.2012 - 17:33

    Ako nista ovaj sign mocno izgleda …

  • ?ux

    24.11.2012 - 20:50

    Zanimljivo, nisam očekivo da će se tako brzo javit sa nečim novime. Nadam se da bu neš deseto ne povezano sa ničime.

  • thechosentwo

    25.11.2012 - 09:17

    Ako će biti dobra kao Brink, bolje onda da ne prave novi ip.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?