HCL.HR

Spremni za nove Adria kupove u World of Tanksu?

Igor Belan 21.10.2015.   •   0 komentara


Otvorene su prijave za ovotjedne World of Tanks kupove na ESL-u za sve timove iz Adria regije. Prijavite se i uzmite nam taj slatki, slatki WoT Gold!

Kao što je već dobro poznato, svakog tjedna organiziramo po dva World of Tanks kupa na ESL-u. Jedan za tročlane i drugi za velike, sedmeročlane timove.

Prošlotjedni World of Tanks 3 na 3 Adria Open kup osvojila je hrvatska ekipa Zeus_Team, dok su u subotu na kraju World of Tanks 7 na 7 Big Guns kupa pobjedu slavili Digimoni, tim iz Srbije.

Isto natjecanje očekuje vas i ovoga tjedna u standardno vrijeme petkom i subotom. Okupite tim, prijavite se na jedan od kupova i pokažite što znate. Imamo hrpu WoT golda za podijeliti u oba kupa, a dijelit ćemo ga standardno – sve do 16. mjesta na kupu.

INFO I PRIJAVE: WoT 3on3 Adria Open #19 – petak od 19 sati INFO I PRIJAVE: WoT 7on7 Big Guns #15 Adria – subota od 17 sati

Ako vam nedostaje jedan za tim, imate nekakva pitanja o ovim kupovima ili samo želite raspravljati o World of Tanksu, provjerite naš WoT podforum i ostavite koji post. Prijenos uživo ovih kupova moći ćete pratiti na Twitch kanalu ESL Adria.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?