HCL.HR

Spremni za nove World of Tanks kupove? Prijavite svoj tim!

Igor Belan 22.09.2015.   •   0 komentara


Igrači iz regije opet se pozivaju na novu rundu naših tjednih kupova u kojima i ovog tjedna dijelimo sveukupno 147 000 golda! Ne, nismo dodali nulu previše.

Kao što mnogi od vas već znaju, svakoga tjedna organiziramo po dva World of Tanks online turnira na ESL-u – jedan koji se odvija petkom i nosi naziv Adria Open te drugi koji se odvija subotom uz naslov Big Guns.

World of Tanks Adria Open turniri namijenjeni su za tročlane timove, a Big Guns kupovi su tu za napete borbe velikih sedmeročlanih ekipa. U prošlotjednom Adria Openu pobjedu su odnijeli Digimoni pobijedivši tročlani tim Osvetnika koji su do tada dugo nizali same pobjede. U subotnjem Big Guns kupu pobijedio je sedmeročlani Zeus_team koji u zadnje vrijeme nije imao uspjeha. Još jedan dokaz da se upornost isplati.

Svi oni pa i mnogi timovi koje nismo spomenuli podijelili su prošloga tjedna nagradni fond u iznosu od ukupno 147 000 WoT golda, a isti iznos dijelimo i na turnirima ovoga tjedna. Nastavljamo po istom planu – u petak od 19 sati igra se 3 na 3 Adria Open kup, a u subotu od 17 sati igrat će se 7 na 7 Big Guns turnir. U svakom kupu nagrađujemo čak 16 timova pa se stvarno isplati prijaviti i odmjeriti snage protiv drugih ekipa iz cijele regije. Točnije, prijave su otvorene za sve timove s igračima iz Srbije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije i Slovenije.

Kako se prijaviti? Ništa lakše – samo pratite linkove ispod koji vas vode do ESL-a, odnosno stranica svakog kupa Tamo pratite upute za ‘Sign up’ (s desne strane) i to vam je to.

PETAK, 25.09. U 19 SATI: WoT 3na3 Adria Open #16 SUBOTA, 26.09. U 17 SATI: WoT 7na7 Big Guns #11 Adria

Ako vam nešto nije jasno po pitanju prijava ili pravila na ove kupove, slobodno nas pitajte ispod u komentarima ili u World of Tanks podforumu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?