HCL.HR

Spremni za ovotjedni League of Legends turnir? Prijavite se i uzmite nam te Riot Pointse!

Igor Belan 22.07.2015.   •   0 komentara


I ove subote u novom LoL Adria Open turniru na ESL-u dijelimo 250 eura u Riot Pointsima svim zainteresiranim timovima iz cijele regije. Prijave su otvorene!

Naša serija League of Legends Adria Open kupova nastavlja se i ove subote i opet dijelimo 250 eura u Riot Pointsima najboljim timovima.

U Subotu, 25.07. u 14 sati održava se naš 12. po redu LoL Adria Open kup otvoren za sve timove iz ESL Adria regije, odnosno za timove iz Srbije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije i Slovenije.

Prijaviti se možete klikom ovdje (samo pratite jednostavne upute za sign up s desne strane).

Igra se naravno pet na pet, a ako nemate peteročlani tim, a voljeli biste se natjecati u ovom Adria Open kupu, niste jedini! No i tu vam možemo pomoći – samo navratite u naš novootvoreni podforum za League of Legends gdje ćete lako pronaći posebne teme u kojima timovi traže dodatne igrače ili igrači traže timove kojima se mogu priključiti.

U istom podforumu imamo i temu za komentare i pitanja vezana za ove tjedne LoL Adria Open kupove, pa ako vam nešto oko prijave na kup nije jasno ili čisto želite reći kako je prekrasno što radimo te kupove svake subote, slobodno se javite. Sretno u subotu!

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?