HCL.HR

SpyParty stiže na Steam Early Access nakon osam godina razvoja

Petra Rukav 24.11.2017.   •   0 komentara


Sljedeće godine mogli bismo napokon isprobati indie naslov zvan SpyParty, kompetitivnu špijunsku igru o ljudskom ponašanju, percepciji i prijevari.

SpyParty steam

O igri zvanoj SpyParty pisali smo još 2014. godine kada je ista provela pet godina u razvoju. U tih pet godina dobili smo zatvoreno i otvoreno beta testiranje, jedan trailer, ali ne i približan datum izlaska. Sada, nakon osam godina, developer Chris Hecker, poznat kao osnivač gaming tvrtke Definition Six i po radu na igri Spore, otkrio je da njegova igra zanimljive premise početkom sljedeće godine stiže na Steam Early Access.

Ako niste upoznati o čemu se ovdje radi, SpyParty je kompetitivan multiplayer gdje igrači preuzimaju kontrolu špijuna i snajperista. Posao špijuna je da infiltrira svečanu zabavu na kojoj će prisluškivati dostojanstvenike, krasti neprocijenjive predmete te zavoditi bezazlene goste. S druge strane, posao snajperista je više detektivske prirode. Naime, on iz daljine proučava goste i nastoji odgonetnuti koji od njih je tek bezopasni NPC, a tko je podmukli tajni agent.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?