HCL.HR

Square Enix Montrealov next-gen Hitman projekt otkazan

ToxarE 06.01.2014.   •   4 komentara


Next-gen Hitman naslov Square Enix Montreala otkazan je, studio još radi na igri za iOS te Android, ali nema panike – IO Interactive radi novu AAA Hitman igru.

Next-gen Hitman igra u izradi Square Enix Montreal studija otkazana je, otkrio je LinkedIn profil jednog od glavnih igrinih dizajnera, Richarda Knighta. Igra je po prvi put najavljena 2012. godine, zajedno s osnivanjem Montreal studija. Profil drugog zaposlenika studija otkriva kako developer još uvijek radi na Hitman igri za iOS te Android.

Ipak, nema razloga za paniku među obožataveljima ovog ćelavog ubojice – community manager IO Interactivea, osnivača serijala, na Twitteru se osvrnuo na ovu vijest izjavom: “Čini se kako u komentarima postoji zabluda da je čitav Hitman serijal otkazan, što nije slučaj”. Naime, još je na ljeto najavljeno kako upravo ovaj studio radi na novom Hitman AAA projektu.

Objava otkazivanja Square Enix Montrealovog naslova vjerojatno je samo potvrda čistke koja je prošle godine nastala unutar Square Enixa, kada je više ljudi dobilo otkaze i više projekata je otkazano.

UPDATE: Predstavnik Square Enixa dodatno je pojasnio za MCV kako je novi Hitman naslov za next-gen platforme u razvoju:

“IO-Interactive razvija novu AAA Hitman igru koja će izaći za PC i next-gen konzole, a Square Enix Montreal je u potpunosti fokusiran na razvoj igara za mobilne platforme, od kojih su neke povezane s Hitman franšizom.”, izjavio je i nastavio:

“Radujemo se podijeliti s vama više informacija o tim naslovima kasnije ove godine.”

Komentari (4)

  • goldfinger

    06.01.2014 - 16:23

    Nek rade samo dalje..Zadnji Hitman je bio skroz u redu.

  • Th3CrazYn00b

    06.01.2014 - 17:00

    Nadam se da cu vidjeti jos jednu avanturu naseg Sabana.

  • trulex

    06.01.2014 - 20:43

    Kupio sam Absolutiona na Steamu za male pare. U 2 tjedna već igram 60 sati, skupio sam 46 achievementa i fali mi jos samo 1 a to je preći igru na professional. Toliko je zarazna igra kad se prelaze svi oni challange-i.
    Kad je igra tek izašla i kad sam je igrao preko torrenta bila mi je skroz bezze, ali ovako s malo multiplayera i achievementa je igra skroz na mjestu. Kad dođe ovaj novi uopće neću čitat recenzije već odmah na Steam i iskeširati 400kn i s mirom igrati.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?