HCL.HR

Square Enix potvrdio next-gen nastavak Tomb Raidera

nebel 02.08.2013.   •   9 komentara


Šef Square Enixa u otvorenom pismu potvrdio je kako je nastavak Tomb Raidera već neko vrijeme u razvoju za next-gen konzole.

Nastavak Crystal Dynamicsovog Tomb Raider reboota potvrđen je od izdavača Square Enixa, koji tvrdi kako je igra već neko vrijeme u razvoju za next-gen konzole.

Nastavak je prvi put spomenut prošlog tjedna, kada je Gail Somine, pisac nadolazećeg Tomb Raider stripa, naznačio kako će strip “spojiti praznine između prve i druge igre”. Službenu potvrdu dao nam je novi šef Squarea, Phil Rogers, u otvorenom pismu o trenutnoj rekonstrukciji tvrtke:

“Uzbuđen sam otkriti vam kako smo već prilično u razvoju next-generation Tomb Raider nastavka – što je nešto o čemu ste mogli nedavno čuti. U budućnosti, igračima ćemo nuditi više izbora, podržavati više platformi i pokušavati nove stvari – no osigurat ćemo da bez obzira na platformu zadržimo fokus na podizanju letvice kvalitete”, objasnio je.

Nije poznato radi li nastavak Crystal Dynamics, kao ni datum izlaska ili specifične platforme za koje će igra izaći. Ako vam je promakla, našu video recenziju Tomb Raider reboota pogledajte ispod.

Komentari (9)

  • maxim.x

    02.08.2013 - 16:55

    Glavno je da oni rade nastavak, vec sam se uplasio da nece nakon sto su izjavili da se igra nije prodala kao sto su ocekivali.

  • Tudum

    02.08.2013 - 19:52

    Odlično. I ne kužim na koju foru se ovo nije prodavalo? Po meni je vjerojatno najbolja igra godine. Sve je bilo na najvišoj razini i svaki detalj je bio toliko ispoliran da sam uživo u svakoj sekundi igre.

    • maxim.x

      @Tudum, 03.08.2013 - 07:32

      Prodavalo se i to jako dobro. Problem je bio u malo nerealnim ocekivanjima.

    • movie

      @Tudum, 03.08.2013 - 15:39

      A ti znaš koliko je u igru uloženo i koliko je realno s obzirom na uloženo očekivati zaradu?
      Ljudi su sve stavili na papir i došli do jednostavnog zaključka..

    • maxim.x

      @Tudum, 03.08.2013 - 15:47

      Dosli su do jednostavnog zakljucka da im se isplati raditi nastavak. Tako da situacija nije bila losa kao sto su izjavljivali 🙂

  • snooker

    03.08.2013 - 04:15

    problem je u tome što se prodalo dosta (mislim oko 4 milijuna) ali oni su željeli još više

    • movie

      @snooker, 03.08.2013 - 15:43

      Taj podatak mi je dojmljiv kao i onaj kad naš ministar turizma slavodobitno uzvikne kako smo ostvarili rekordan broj noćenja? Koga briga koliko je noćenja bilo, koliko je to novca majstore? Kolika je zarada, to ti nama reci! Tako je i s ova 4 milijuna prodanih komada. Tebi izgleda puno a njima vrlo vjerojatno s obzirom na uloženo diže se kosa na glavi. Naravno, ne mora biti, samo govorim o mogućnosti da je to tako. Niti mi znamo koliko je u igru uloženo niti goliko je zarada.. U svakom slučaju podatak o 4 milijuna prodanih komada igre ništa ne govori..

  • goldfinger

    03.08.2013 - 07:07

    Nek samo rade na razvoju,jer ovaj zadnji TR je bio odličan..(+)

  • iggyyy

    04.08.2013 - 10:50

    Volio bih da sljedeći Tomb Raider izgleda kao Tomb Raider 4: The Last Revelation… ne mislim u grafičkom smislu nego samoj igrivosti (Egipatske grobnice i slično)… drugim riječima gdje si morao razmišljat kako riješiti zagonetku, dajte nam takav Tomb Raider!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?