HCL.HR

Napravljen nastavak Stalkera smješten prije same apokalipse

Juraj Bevandić 12.05.2017.   •   4 komentara


Moderi su uspjeli napraviti samostalni nastavak Stalker serijala koji nam daje priliku da se besplatno vratimo u 2014. godinu prije apokalipse i spasimo svijet.

Stalker mod

Stalker je divan serijal koji bi bila prava šteta da se zaboravi pa smo vas i mi nedavno jednostavno morali podsjetiti na njegove ljepote posebnim videom. A ako ne vjerujete nama, prvo – sram vas bilo, a drugo, neka vas uvjeri vjerna i aktivna zajednica koja još uvijek ne samo da igra igre nego i radi na njima.

Relativno je često da jedan od Stalkera dobije neki veliki mod s hrpom sadžaja, a najnoviji takav je nazvan Wind of Time. Dostupan je besplatno na ModDB stranici, samostalan je što znači da vam ne treba osnovna Stalker: Call of Pripyat igra za pokretanje, a donosi u potpunosti originalan nastavak priče.

Počinje u 2048. godini u kojoj je izumljen vremeplov kojim se vraćamo u prošlost, točnije 2014. godinu i nastojimo spasiti svijet od apokalipse koja je označila svijet Stalkera. Priča nije potpuno linearna već otvara razne misije koje možemo prelaziti na razne načine kako to biva u duhu serijala. Uvijek nas impresionira koliko truda ovakvi fanovi mogu uložiti u voljene igre.

Komentari (4)

  • Solokow

    13.05.2017 - 10:36

    Moraju fanovi kada neće nitko drugi. Šteta što stalker nije zaživio novim, modernijim nastavkom.

  • karlod1997

    13.05.2017 - 15:41

    Šteta da ne izađe neki novi redizajnirani STALKER, pa da ga vidimo u boljoj grafici s novijim likovima, i radnjom i da ustanovimo ima li prostora za napredovanje.

  • funky0308

    13.05.2017 - 16:06

    Da sam ja vlasnik neke fransize, ne da bi branio ovakve stvari , nego bi kao izdavac ili studio jos i nagradio ljude. Ako ne za stand alone modove koji se kose sa piratstvom ali zasigurno za nodove koji traze original igru. Ti ljudi odrzavaju igru na aparatima jos dugi niz godina, a ovako nesto nije jednostavno za odraditi. Svaka čast ljudima.

  • krolesi

    14.05.2017 - 01:49

    Svaka čast ekipi

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?