HCL.HR

Star Fox Zero odgođen za 2016., Wii U do kraja godine bez Nintendovih igara

Zoran Žalac 18.09.2015.   •   0 komentara


Nintendo se ipak malo preračunao s preuranjenim datumom izlaska za Star Fox Zero. Ta Wii U ekskluziva ipak neće biti spremna za ovu godinu.

Nintendo je ovih dana izbacio Super Mario Maker i vlasnicima Wii U konzole dao povoda da skinu prašinu s nje. Međutim, zabava neće potrajati u kontinuitetu jer je i druga velika Nintendova ekskluziva planirana za ovu godinu odgođena za 2016. Ranije se to dogodilo novoj The Legend of Zelda igri, a sada je na red došao i Star Fox Zero.

Njegov tvorac, Shigeru Miyamoto, na Facebooku je objavio kako razvoj igre dobro napreduje, ali da razvojnom timu treba nešto više vremena da usavrši dizajn levela i ton animacija. Kako kaže – igra je dovršena do te mjere da bi ju mogli izbaciti u prodaju do kraja godine, ali će ju radije polirati dok ne bude potpuno spremna za izlazak.

U zadnje vrijeme čim Nintendo odgodi neku igru krenu i špekulacije da je to zbog nove konzole koju pripremaju. U slučaju Star Foxa nije izgledno da su te dvije stvari povezane jer nova konzola definitivno neće doći u prvom kvartalu 2016., a sama igra iz temelja je dizajnirana za Wii U kontroler, odnosno dva ekrana. U ovom trenutku nije poznato hoće li sljedeća Nintendova konzola uopće zadržati dizajn tog kontrolera.

U bilo kojem slučaju, odgoda Star Fox Zeroa ostavlja Wii U bez prave Nintendove igre do kraja ove godine. Tek u prosincu stiže ekskluzivni Xenoblade Chronicles X – ako i njega, u međuvremenu, ne odgode.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?