HCL.HR

Star Point Gemini 2 će uskoro biti igra kakva je trebala biti

Dominik Bošnjak 15.11.2014.   •   0 komentara


Izvršni direktor Little Green Mena otkrio nam je daljnje planove za razvoj Star Point Geminija 2, kao i okvirni broj prodanih primjeraka.

Na Reboot Infogameru kratko smo popričali i s Mariom Mihokovićem, izvršnim direktorom te suvlasnikom hrvatskog razvojnog studija Little Green Men. Zanimalo nas je kako je ova domaća ekipa zadovoljna s prvih šest tjedana prodaje njihovog posljednjeg uratka naslovljenog Star Point Gemini 2, kakvi su im dojmovi sajma te na čemu trenutno rade.

“Sajam je super, u srijedu je bila neočekivana gužva. Zadovoljni smo, da . Da smo stigli pokrpati sve bugove prije izlaska bilo bi još bolje, no eto… sada radimo punom parom na patchevima; oko Božića će Star Point Gemini 2 biti ona igra kakvom smo je zamislili.”

Što onda? “Onda slijedi rad na DLC-ovima i ekspanzijama. Planiramo dodati puno strateških elemenata u Star Point Gemini 2 i time malo ‘shiftati’ žanr.”

Na pitanje u vezi broja prodanih primjeraka dobitnika Reboot Develop 2014 nagrade za najbolju regionalnu igru, Mihoković je bio očekivano suzdržan, no nakon opetovanih upita smo iz njega ipak uspjeli izvući okvirnu brojku – već je prijeđeno vrlo respektabilnih 100.000. Na moju opasku da me količina javnih pohvala koje u zadnje vrijeme stižu na račun LGM-a pomalo podsjeća na Croteam s početka stoljeća, jedan od čelnih ljudi ovog talentiranog studija je samo uz smiješak uzvratio “kamo sreće da završimo kao oni”. Eto, mi im želimo svu sreću.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?