HCL.HR

Star Trek: Bridge Crew je vani i bit će besplatan uz HTC Vive

Zoran Žalac 31.05.2017.   •   3 komentara


Ubisoftov pokušaj uvođenja Star Trek univerzuma u virtualnu stvarnost od danas je dostupan na PC-u i PlayStationu 4, a budućim vlasnicima HTC Vivea doći će u paketu s uređajem.

star-trek-bridge-crew

Fejzore na pozdrav, komandant od danas zasjeda na U.S.S. Aegisu. Ambiciozni VR naslov Star Trek: Bridge Crew od danas je dostupan za HTC Vive, Oculus Rift i PlayStation VR po cijeni od 49,99 eura. Nije jeftin, kao ni sami VR uređaji, ali ako ste fan Star Treka možda vas razveseli akcija da će svi budući vlasnici HTC Vivea u paketu s uređajem bez dodatne naknade dobiti i samu igru.

Naš glavni urednik jedan je od tih velikih fanova Star Treka, no svoje će avanture u nepoznatom svemiru igrati na PlayStation VR-u. Njegove kapetanske dnevnike trebali biste slušati uskoro u nekakvom video komentaru.

Komentari (3)

  • Czar

    31.05.2017 - 13:09

    Radi ovog bih kupio VR mašineriju, ali samo u slučaju ako je to punokrvna igra.
    Ako je kakav tech demo po 50€ preskok…

  • Toma_HR

    31.05.2017 - 21:16

    Da i će doći napokon nešto zanimljivo barem na VR-živi bili pa vidjeli

  • Avenger

    01.06.2017 - 10:14

    neznam zasto ne spominjeta Farpoint ali igra je vec 15tak dana vani i uz Aim kontroler sto dolazi uz igru dobijete jedno novo iskustvo kretanja i pucanja, uz to ima i co-op mod, posli Resident Evila ovo je jos jedan super naslov i jos se veselim Arizona sunshine-nu, ovo ce biti ipak naslov samo za fanove jel je malo preskupo samo za isprobat…..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?