HCL.HR

Star Trek: The Video game pakiranje i datum izlaska

Renato Pedišić 21.12.2012.   •   0 komentara


Digital Extremesov Star Trek prethodit će izlasku filma Star Trek: Into Darkness, a doći će u finoj kutiji ukrašenoj glavnim likovima iz filma.

Može li Zachary Quinto nadmašiti legendarnog Leonarda Nimoya u ulozi Spocka? S nadolazećim filmom Star Trek: Into Darkness Quinto dobiva novu šansu da napravi upravo to, a kvalitetna videoigra može mu samo pomoći u toj misiji. Upravo kvalitetu očekujemo od nadolazećeg Star Trek: The Videogame koji se osim solidnom TPS mehanikom diči i originalnim glasovima glumaca te kvalitetnim proizvođačem poznatim po naslovima poput The Darkness 2, Dark Sector i Bioshock 2 kojemu je razvijao multiplayer komponentu.

Spomenuti film u kinima očekujemo u svibnju, a upravo otkriveni datum izlaska igre govori kako će ona izaći ranije, točnije 26. travnja 2013. godine. Verzije u kojima će se Star Trek: The Videogame pojaviti su one za Xbox 360, PlayStation 3 i PC, a dolazit će u ovakvim pakiranjima koja prezentiraju dva glavna lika iz filma, pomalo u neprepoznatljivom izdanju:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?