HCL.HR

Star Wars Battlefront II dobit će potpuno izmijenjeni sustav napredovanja

Zoran Žalac 25.01.2018.   •   8 komentara


Electronic Arts je potiho priznao kako je sustav napredovanja u Star Wars Battlefrontu 2 pokvaren te da će ga uskoro zamijeniti novi.

battlefront-2-mp (1)

Star Wars Battlefront II nekako je preživio prošlu godinu, a Electronic Arts se nada da će u 2018. ipak “stati na noge”. Naime, nakon jednomjesečnog zatišja u siječnju, na službenoj stranici najavili su kako novi sadržaji za igru stižu, počevši već od idućeg mjeseca.

Tada u igru dolazi novi mod zvan Jetpack Cargo koji će sukobiti dva tima po osam igrača u meču gdje će svi imati jetpackove. Ovaj mod, doduše, bit će dostupan samo na ograničeno vrijeme.

No, u trećem mjesecu stiže nešto što će biti trajnije i značajnije za čitav Star Wars Battlefront. Electronic Arts otkrio je kako DICE radi na novom, promijenjenom sustavu napredovanja. Kažu kako je novi sustav krojen prema povratnim informacijama igrača te će donijeti mnoge promijene koje su igrači tražili još od izlaska igre.

A igrači zapravo nisu tražili mnogo toga već samo da napredovanje ne bude vezano uz otvaranje nasumičnih kutija s lootom. No, kako je čitav sustav bio dizajniran s mikrotransakcijama na umu, a mikrotransakcije se do sada nisu pojavile u igri, ono što smo dobili bio je pokvaren i razvučen sustav napredovanja koji je bilo jednostavno eksploatirati – na štetu same igre.

Komentari (8)

  • darkstar

    25.01.2018 - 13:21

    Jedva čekam da vidim šta če dati.

  • SanKa

    25.01.2018 - 13:36

    zašto to nisu odmah napravili ? zanima me rezoniranje glavešine u EA-u koji je mislio da će ovo proći ? i nadam se da je netko odgovarao za cijelu tu situaciju. nego, pitanje za ljude koji imaju ovo, kakva je igra sad bez tih mikrotransakcija ? jel se isplati uzimati ?

    • Stribor88

      @SanKa, 25.01.2018 - 15:38

      nezz ako citas recenzije HCL-a, “siromasne” djece s redita, ovih šta im na GPU stalno nesto steka (ali stvarno im steka za skoro sve) ili ako si “hardcore” gamer… ovo je najveće smeće… ikada, po svakoj točki, netko će ti od njih reči da je “malo bolja” grafila i to je to..
      što se mene tiče vrhunska prezentacija pogotovo grafička, zvuk genijalan, tehnička strane s jako malo bugova, puno sadržja i raznovrsnih modova u startu, tako da ima stvarno za svakoga nesto, od starfighter borbe u svemiru, hero borbe, arkade, do classic battlefiled iskustva u SW semiru sa svime izmiksanim, sve u svemu jedan pristojan shooter u SW-u svemiru (izuzev SP-a koji je čisti prosjek, zbog SP netrebas kupovati), no ima dva problema… nije lose napredovanje, nego besmisleno, jedno što grindaš su partsi za star cardove i skupljas killove (ponavaljam killove) za otkljucat sad vec 400 kill oruzja i to je to, tvoj level koji dobivaš star cardovima za pojedinu klasu nema smisla, a otkljucas sve heroje za tjedan do dva sa kreditima koje skupis u MP-u… drugi stvar je što će biti s DLC-ovim?, nema seasson passa , djeca nemaju novaca za mikrotransakcije, pa nema sredstva za finacniranje…a oni su kljucni za BF2… zadnji DLC je bio smjesan po količini sadrzaju iako je bio kvalitetan..i to je jedino zabrinjavajuce u cijeloj stvari

    • SanKa

      @Stribor88, 26.01.2018 - 12:26

      ok, hvala !

  • blacklist0907

    25.01.2018 - 14:12

    Malo su zakasnili…boli njih briga za sustav napredovanja..samo cash

  • Saren

    25.01.2018 - 14:43

    Jos da se rijesi ogroman probem stutteringa koje vec mjesec i pol ne zanima ni GPU proizvodjace ni DICE / EA bilo bi dobro… Ovako je trubi u vjetar…

  • GAMEmaher

    25.01.2018 - 18:56

    Nek još stave igru na akciju za 35 kn kao prvi dio i uzimam… briga me za taj sustav napredovanja onda koji god da jest

  • vojnovic4

    26.01.2018 - 09:26

    Meni igra je bila solidan napredovanje i star cardovi su bili katastrofalni ali sve u svemu ok to tribaju prominit i ja bi bia zadovoljan.
    Singleplayer je bia smjesan ali opet zabavan gustom san ga prisa u jedno popodne

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?