HCL.HR

Star Wars Battlefront imat će mape prilagođene potrebama modova

Zoran Žalac 31.01.2015.   •   4 komentara


Mape u nadolazećem Star Wars Battlefrontu varirat će po veličini, što znači da će određene mape biti pogodnije za određene modove u multiplayeru.

Electronic Arts i DICE još uvijek skrivaju svoj Star Wars Battlefront, planiran za kraj 2015. No, ne zadugo – prvo veće otkrivanje igre očekuje se ovoga proljeća, a DICE je već progovorio za IGN o nekoliko interesantnih stvari. Konkretno, direktor dizajna Niklas Fegraeus otkrio je kako će mape u igri dosta varirati po veličini, ovisno o lokaciji i potrebama modova. Primjerice, mapa na snježnom planetu Hothu bit će veća negoli mapa na prašumskom Endoru.

Kako navodi Fegraeus, takva odluka donesena je s ciljem da se mape prilagode modovima igre. U prijevodu, mape će biti veće ondje gdje imamo različita vozila i velike bitke kakve smo vidjeli u originalnim filmovima; dok će biti manje ondje gdje smo u filmovima imali bitke u užim prostorima i na specifičnim terenima. DICE-ova namjera time je omogućiti fanovima da ponovno dožive osjećaj najpoznatijih bitki Star Warsa.

Fegraeus je također progovorio i o poteškoćama u razvoju igre, naglasivši kako je timu najveći problem nositi se s očekivanjima fanova.

„Fanovi Star Warsa, uključujući i nas same, nevjerojatno su strastveni oko tog univerzuma. Svatko od nas ima svoju viziju kako bi igra trebala izgledati. Ipak, uz talent koji imamo ovdje u DICE-u, uz Frostbite tehnologiju i odlični radni odnos koji imamo s Lucasom, vjerujem da ćemo dostaviti Star Wars iskustvo koje uzbuđuje fanove diljem svijeta i daje im priliku zaigrati ponovno doživjeti neke od najpoznatijih bitki u povijesti ovog serijala.“ – zaključio je Fegraeus.

Komentari (4)

  • KhorneFlake

    31.01.2015 - 16:30

    Dobru su godinu izabrali za izbacivanje sad kad se hajp oko novog filma uzdiže, a teško da je i slučajno. Što se mene tiče, drago mi je da su odlučili da se malo odmaknu od modernog ratovanja, a i nisam odavno odigrao dobru SW igru.

  • meatbag7

    31.01.2015 - 18:36

    Trebaju da naprave da bitke u svemiru imaju interakcije sa bitkama na planeti iznad koje se brodovi nalaze.

  • EpicGameTime

    31.01.2015 - 22:49

    Zasto to niste stavili u najiscekivanije igre 2015.???

    • LordHezi

      @EpicGameTime, 31.01.2015 - 23:11

      Zato što ovo nije novi IP 😛

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?