HCL.HR

Star Wars: The Force Awakens stiže na DVD i Blu-ray idućeg mjeseca

Zoran Žalac 03.03.2016.   •   9 komentara   •   Zanimljivosti


Novi Star Wars moći će se pogledati u udobnosti vlastitog doma od početka idućeg mjeseca kada stiže u Blu-ray i DVD izdanjima.

star-wars-the-force-awakens

Ako vam se Star Wars: The Force Awakens gleda još koji put, ili ste jedina osoba u galaksiji koja ga još nije pogledala, zatvorite se u sebe i preispitajte Silu. Otkrit ćete da se Sila ponovno budi prvog i petog travnja kada stižu Blu-ray i DVD izdanja spomenutog filma.

01. 04. izlazi digitalno izdanje, a 05. 04. film ćete moći nabaviti na disku. Kao dodatak filmu moći će se pogledati intervjui s glumcima i redateljem J. J. Abramsom, kao i kraći zapisi o izradi filma u njegovim pojedinim elementima. Cijena DVD/BD izdanja bit će 24,99 američkih dolara.

Označeno sa:

Komentari (9)

  • KhorneFlake

    03.03.2016 - 19:10

    To sam i čekao, mislio sam da će kasnije, baš prijatno iznenađenje. Nisam se nešto pretjerano oduševio filmom, ali pozdravljam priliku da ga odgledam u Blu-Ray izdanju.

    • brlja

      @KhorneFlake, 04.03.2016 - 15:03

      Meni je film bio ocajan, naravno star warsi su u pitanju pa cu dat jos koju sanasu. Cijeli ovaj hype i horde ljudi koji govore da je film super me podsjecaju i na period kad je izaso episode 1. I onda je 6 mjeseci to bio najbolji star wars film. Meni je ovo klon cetvorke, al u b produkciji sta se scenarija tice, ocajni stari glumci, ocajan bad guy, dolovce ismijavanje jedija (ovaj silom zaustavlja laser ali ga prebije klinka koja nije vidla svijetlosni mac), element pobunjenog stormtroopera nije za komentirat, bas okus nize produkcije. Realno da se ovaj film ne zove star wars imo bi ocijenu 3 na imdbu. Koji i ovak nije previse relevantan sta se tice kvalitete samih filmova.

  • drazensi

    03.03.2016 - 20:43

    Kent vejt. Vrijeme je da ga po 3. put pogledam :)..

  • Hazardous Material

    03.03.2016 - 21:21

    Kupujem

  • GAMERWORLD

    03.03.2016 - 22:26

    Pozdrav ekipa ja sam pogledao sve djelove star warsa ovaj film kupujem i gledam uz kokice.

  • baDarmageddoN

    04.03.2016 - 00:06

    Ma to se čeka. BluRay, komp i uhd tv uz kokice i kolu pa da zaspim odmah nakon filma, bez vožnje kući iz kina… Dobri prodajni rezultati su ubrzali dolazak ovih predivnih opcija. Vrlo dobro. Me like it, so much… Šteta samo što film nije glumcima kvalitetniji ali jbg, naviknut ću se ne njih s vremenom.

    • drazensi

      @baDarmageddoN, 04.03.2016 - 06:46

      Glumci su najbolji dio filma. Daisey Ridley je uz to sto je bombon, odradila odlican posao :). Van ocekivanja garant posto joj je to prva uloga sto se uopce ni ne vidi.

    • baDarmageddoN

      @drazensi, 04.03.2016 - 07:10

      Meh… Ona je oku ugodna ali Boyega (koji mi je inače super lik van filma) i onaj Driver što treba glumiti nekog facu (i on to neuspješno glumi) mi nisu uvjerljivi. Stara garda je ono, standard ali nisu u fokusu filma što je normalno 😀

    • drazensi

      @baDarmageddoN, 04.03.2016 - 11:08

      Boyega je vise kao comic releaf. Mada je imao i nekoliko obziljnih scena u kojima je bio super. Dok vidim Drivera apsolutno nitko ne shvaca u ovom filmu ni sto bi njegov lik trebao predstavljati. On ne bi trebao predstavljati nikakvog bad ass-a nego upravo ono sto predstavlja – razmazeno deriste. Balavac kojeg je tamna strana nasamarila obecavajuci mu neku velicinu i da ce biti veci motherfucker i od Vadera..Sto naravno nikad nece biti nego ga Snoke treba iskljucivo zbog obiteljske povezanosti i da time uzburka resistance. On je zapravo prvi villain u SW-u koji ce imati zapravo neku karakterizaciju postenu kroz cijela 3 filma i koji ce se razvijati kao lik u sljedecim filmovima.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?