HCL.HR

Star Wars: The Old Republic dobiva Shadow of Revan ekspanziju

ToxarE 07.10.2014.   •   2 komentara


Ovoga prosinca igračima Star Wars: The Old Republica bit će ponuđena plaćena ekspanzija pod nazivom Shadow of Revan s fokusom na novu ratnu kampanju.

Po istraživanju tvrtke SuperData Research za 2013. godinu, mnogima otpisani MMORPG Star Wars: The Old Republic Electronic Artsu je uprihodio 165 milijuna dolara te je time zasjeo na četvrto mjesto najprofitabilnijih MMO naslova s mjesečnom pretplatom – ispred EVE Onlinea, Aiona, Rifta i LOTRO-a. Stoga nije iznenađujuće što EA i BioWare nastavljaju nuditi nove sadržaje za ovu skupu, ali i polako isplativu igru.

Novi dodatak od 9. prosinca bit će Shadow of Revan ekspanzija koja će se prodavati po cijeni od 20 dolara. Ekspanzija će biti fokusirana na priču o odbjeglom heroju građanskog rata među Jedijima, Revanu, s kojim će zaratiti čitava galaksija. U sadržajnom smislu to znači pet novih lokacija, nove Flashpoint i Operations izazove te povećani level cap na 60.

Ukoliko ekspanziju naručite prije 2. studenog dobit ćete rani pristup istoj tjedan dana prije izlaska. Uz to, prednarudžba će vam osigurati i 12 puta brže napredovanje kroz misije vezane za vašu klasu, sve do 55. levela.

Komentari (2)

  • drazensi

    07.10.2014 - 23:22

    ma unistili storyline od KOTOR-a i sad se zafrkavaju opet s Revanom..sad je vec nemoguce izdati KOTOR 3 jer su su TOR-u sve unistili..
    ista stvar je i s Warcraftom..
    ima nas koji nemaju nikakve volje igrati MMO igre i zele klasicno singleplayer iskustvo i to tipa KOTOR…no to nikad necemo vise vidjeti..

    • Apocalypse4987

      @drazensi, 08.10.2014 - 06:39

      Tako je. A KOTOR 3 je već bija u izradi i onda otkazan, i na kraju stave ovo. Prova sam odigrat desetak sati i odma sam obrisa. A warcraft neću ni spominjat, igra sam 1, 2 i 3 dio i taman sam očekiva 4. dio kad ono MMO. Minuta šutnje za propale franšize

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?