HCL.HR

Starcraft 2 ipak u 2009., Call of Duty prelazi u nove žanrove

Zoran Žalac 01.06.2009.   •   0 komentara


Objavljeno je kako će nastavak kultnog Starcrafta ipak stići krajem ove godine, a Call of Duty serijal mogao bi se proširiti i na nekoliko novih žanrova.

Blizzard i ove godine tradicionalno izostaje s E3 sajma, no to ne znači da njegova matična tvrtka Activision nema nikakve planove o otkrivanju ponekih detalja o dugo očekivanim igrama ovog tima. Tako je danas objavljeno kako će nastavak kultnog Starcrafta ipak stići krajem ove godine, ako sve bude išlo po planu. Informacije radi, prvi Starcraft prodao se u oko 11 milijuna primjeraka, a Activision dakako planira ponoviti, pa čak i nadmašiti taj uspjeh. Kao što je već otprije poznato, dvojka će biti podijeljena na tri cjeline, odnosno tri rase i njihove kampanje.

Activision je također progovorio o svojoj najprodavanijoj FPS franšizi, Call of Duty-u, tvrdeći da dotična svakim novim nastavkom iz godine u godinu postaje sve bolja, te broji sve više igrača i poklonika. Na pitanje o planovima za budućnost, izdavač tvrdi da će Call of Duty serijal kroz inovativnost i širenje franšize na druge žanrove ostaviti značajan trag u igraćoj industriji. O kojim se to novim žanrovima točno radi, Activision nije želio otkriti.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?