HCL.HR

Starcraft 2 podijeljen na tri dijela

Zoran Žalac 11.10.2008.   •   2 komentara


BlizzCon nam i danas donosi vrlo zanimljive informacije, ovaj puta vezane za Starcraft 2.

BlizzCon nam i danas donosi vrlo zanimljive informacije, ovaj puta vezane za Starcraft 2. Iznenadna vijest da će ovaj naslov biti podijeljen na tri igre neke će možda ostaviti u čuđenju, no ista vijest znači da ćemo prvi dio drugog dijela Starcrafa (da, zvuči čudno) dočekati ranije nego što je planirano. Igra je naime, kao što je već poznato, podijeljena na tri kampanje sukladno trima klasama: Terran, Zerg i Protoss. No prvi Starcraft 2 pri izlasku će sadržavati tek Terran kampanju, a ostala dva pružit će nam iskustvo igranja s Zerg i Protoss klasama.
Blizzard nam obećava da će tako cjelokupna igra samo profitirati jer će svaku kampanju moći dodatno ispolirati bez pritiska na rokove, a multiplayer će biti ponuđen u svakom dijelu. O cijeni koju ćemo platiti za te igre još ništa nije poznato.
Kao što je već spomenuto, kampanju zvanu Terran: Wings of Liberty dobit ćemo uskoro te će nam poslužiti dok čekamo ostale dvije na kojima Blizzard još nije počeo ni raditi. Koliko je to pametan potez, prosudite sami.

Komentari (2)

  • Blaster32

    11.10.2008 - 12:13

    pare pare

  • [proGABBEing] Ixy

    12.10.2008 - 13:12

    ane

    Kakva je to glupost? Kao, vrijeme za poliranje. Uopće ne razvijaju taj starcraft već predugo. I ono, uvijek mogu odgoditi igru. Njima svi oproste jer na kraju od njih dobijemo dobar proizvod.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?