HCL.HR

State of Decay dolazi do kraja godine na PC

Stjepan Fikter 17.07.2013.   •   6 komentara


Nakon što je State of Decay postigao odlične prodajne rezultate na Xboxu, developer Undead Labs oglasio se i o PC verziji te potvrdio kako ćemo igru zaigrati na osobnim računalima do kraja godine.

Xbox 360 hit State of Decay napokon je doznao svoju sudbinu vezanu za PC verziju. Undead Labs, studio koji stoji iza igre, potvrdio je da će PC igrači zaigrati State of Decay do kraja ove godine. Prvo će igra izaći samo s podrškom za kontroler i to u obliku Steam Early Accessa, ali kada se cijela verzija igre pojavi na tržištu, bit će uključena i podrška za tipkovnicu te standardnog PC glodavca.

Nekih razlika u sadržaju između X360 i PC verzije neće biti, no vlasnici osobnih računala imat će bolje vizuale zahvaljujući teksturama visoke razlučivosti, kao i logičnu mogućnost višeg frameratea. PC verzija neće dolaziti s alatima za modificiranje, no developer se isto tako neće buniti ako netko proba kreirati vlastite modove.

Testiran je i nadolazeći sandbox mod igre o kojem još nema mnogo detalja, ali je najavljeno kako ćemo više o svemu saznati uskoro. Za sada je jedino objavljeno da ćemo unutar sandboxa počinjati u svijetu (što je nekako logično) gdje ćemo gradit zajednicu i “čistiti” dolinu, a kada ista presuši moći ćemo otići s jednim dijelom zajednice u ‘iduću dolinu’ koja će u svojoj osnovi biti ista mapa. Iduća dolina bit će ponovno popunjena s resursima, ali će biti teža utoliko što će imati više zombija za očistiti. Sandbox mod neće imati nikakve uvjete za pobjedu te završetak igre, nego će testirati koliko dugo možete preživjeti dok jednostavno sakupljate resurse.

Za one koji već igraju State of Decay na svojoj X kutiji, najavljen je Title Update 3 koji će omogućiti da povedemo nekog NPC prijatelja sa sobom dok radimo različite stvari. Ostatak novih stvari koje će doći u Title Update 3 bit će objavljen tijekom tjedna.

Komentari (6)

  • Sarajevo, New York, Roma

    17.07.2013 - 11:40

    Moze komotno:D

  • Apocalypse4987

    17.07.2013 - 11:56

    Mislija sam da će to i prije izać, al nema veze, blizu je zima

    • BsTyLer

      @Apocalypse4987, 17.07.2013 - 13:20

      🙂 jedva čekam zimu ,mrzim lito !

    • gamelaker

      @Apocalypse4987, 17.07.2013 - 21:55

      I ja isto,nema ništa slađe nego ono kad je zima ,vani hladno a ti u toplom domu i lijepo uživaš i igraš

    • Apocalypse4987

      @Apocalypse4987, 17.07.2013 - 22:37

      tako je. mislim da mi je dosta ovih turista, komaraca i vručine

  • LocDog

    17.07.2013 - 12:13

    Jedina igra koja me zanima sa xboxa

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?